A Beńka patrzy i się od niego uczy.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Korciaczki pisze:Strasznie się cieszymy z powrótu pańci Beniowatej i Rudolfa
Benia jest cuuudna i wielka jak zawsze, Rudi uśmiechnięty. On ma takie świetne długie wąsy. Arystokrata.
Pozdrowienia dla nauczyciela i jego wielgachnego ucznia w pingwinkowym futrze.
Georg-inia pisze:Dama Ya, wiesz, diagnostyka i dodatkowe badania - jakkolwiek potrzebne a czasem niezbędne - dużo kosztują. Nie lecznicę, tylko opiekuna pacjenta... Rozumiem, że w porównaniu z poprzednim wetem jesteś cała w skowronkach, ale czy przypadkiem nie jest tak, że ten Intestinal można kupić tylko w tej lecznicy?![]()
wiem, jestem paskudna, podejrzliwa i wredna, ale już nie raz mnie życie nauczyło niestety.
Dama Ya pisze:Okazało się, że jego układ trawienny nie będzie już nigdy w pełni sprawny i musi być na leczniczej karmiei co jakiś czas przy problemach jelitowo-żołądkowych będzie miał podawane leki. Jak usłyszałam ile kosztuje karma, to się trochę podłamałam. Rudi waży pięć kilo, więc musi jeść trzy saszetki RC Intensinal dziennie + jeszcze czasem takie samo suche
![]()
Cameo pisze:Dama Ya pisze:Okazało się, że jego układ trawienny nie będzie już nigdy w pełni sprawny i musi być na leczniczej karmiei co jakiś czas przy problemach jelitowo-żołądkowych będzie miał podawane leki. Jak usłyszałam ile kosztuje karma, to się trochę podłamałam. Rudi waży pięć kilo, więc musi jeść trzy saszetki RC Intensinal dziennie + jeszcze czasem takie samo suche
![]()
U nas te saszetki kosztują 4,00zł. Kupuję dla mojej kotki (zjada jedną dziennie + mięso, najczęściej kuraka, zjada ogromne ilości żarcia) lub dla moich, od czasu do czasu. Miesięczne karmienie mojej Sally Intestinalem wychodzi coś koło 120,00zł - same saszetki, z suchym coś koło 140,00zł (20,00zł za 0,5kg suchego). Myślę, że na jednego kota i tak się opłaca (dobrze że reszta zdrowa, bo inaczej poszłabym z torbami
)
Może gotowany kurczak zamiast saszetek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus, januszek i 431 gości