Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Od 15 grudnia do Nowego Roku mam gości, ale później założę wątek moim footrom
agakow82 pisze:chyba mialysmy dobre przeczucie co do tej pani co pisala do mnie w sprawie Doderka bo nadal echo
troszkę o byłych piwniczakach
Beata ta co ma Radzie wyszla ze szpitala no i nakrecam ją do zabrania DoderkaRadzia jest teraz"maskotką" rodziny ma na imie Mruczek a raczej Mruczka bo tak jej dały na imię bratanice Beaty.niestety nie mam zdjęć ale mam je obiecane
Romanek czyli Pan Kot ( z jakiejs bajki) również jest strasznym pieszczochem i zrobił sie bardzo wybredny co do jedzonka ale to Pani Ania go tak rozpiesciła
mar9 pisze:agakow82 pisze:chyba mialysmy dobre przeczucie co do tej pani co pisala do mnie w sprawie Doderka bo nadal echo
Beata ta co ma Radzie wyszla ze szpitala no i nakrecam ją do zabrania DoderkaRadzia jest teraz"maskotką" rodziny ma na imie Mruczek a raczej Mruczka bo tak jej dały na imię bratanice Beaty.niestety nie mam zdjęć ale mam je obiecane
Romanek czyli Pan Kot ( z jakiejs bajki) również jest strasznym pieszczochem i zrobił sie bardzo wybredny co do jedzonka ale to Pani Ania go tak rozpiesciła
Aguś, to nakręcaj pańcię Radzi, powiedz, że Radzia i Doderek to były takie papużki-nierozłączki, może jej serducho drgnie i weźmie też Doderka.
To by było dla obu kotków najlepsze wyjście, będę za to trzymać kciuki![]()
![]()
![]()
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:chyba mialysmy dobre przeczucie co do tej pani co pisala do mnie w sprawie Doderka bo nadal echo
Aguś, to nakręcaj pańcię Radzi, powiedz, że Radzia i Doderek to były takie papużki-nierozłączki, może jej serducho drgnie i weźmie też Doderka.
To by było dla obu kotków najlepsze wyjście, będę za to trzymać kciuki![]()
![]()
![]()
nakrecam jak tylko sie da ale na razie nie ma efektów![]()
Radzi jest kotkiem wychodnym tzn ma swój ogród i sobie wychodzi na spacery ale nigdzie dalej niz za ogrodzenie nie wychodzi.Myslisz ze pa takim czasie kotki beda sie pamietac?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, MruczkiRządzą i 196 gości