Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2009 13:30 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Poczułam się trochę wywołana do tablicy ;) bo się tu o mnie pisze, a ja nic nie wiem :ryk: Wątku zbiorczego KANu, przyznam się, nie śledzę, ale podrzucam wątki niektórych kociastych uratowanych przez Andżelikę (chociaż ostatnio przy intensywności działalności Hanulki trochę mi się to nie udaje ;) bo kiedy bym się nie zalogowała, to wątki właśnie podrzucone ;)), no i ogłaszam dwupak Bursztyn + Kika, który nam się właśnie rozpakował i w jednopak zamienił.

Przeczytałam ostatnich kilka stron tego wątku ale od tyłu więc mogłam coś źle zrozumieć. Co do ogłoszeń, to podtrzymuję swoją ofertę. Z moich (i AFNowskich) doświadczeń wynika, że lepiej jest się dzielić portalami, a nie kotami, ale ja np. robię ogłoszenia różnym kotom na różnych portalach, więc nie korzystam z tych doświadczeń ;)

Co do szablonu ogłoszenia allegro to dla mnie sam w sobie jest OK, ale trochę smutny, jakaś taka ponura kolorystyka, ale może mi się wydaje ... no i o ile informacje "formalne" tam wrzucone popieram, to jednak moje doświadczenie mówi, ze allegro ma być trochę „kiczowate”, dużo zdjęć, jakieś ozdobniki, kolorowy tekst, chociaż zapewne najbardziej chwytliwa (o ile tak to można nazwać) jest wzruszająca historia - a tych u Andżeliki nie brakuje. Więc ja bym w ramach tego szablonu dała ogłaszającym pewną swobodę w ramach właściwiej treści ogłoszenia - możliwość dowolnego przeplatania zdjęć z tekstem, różne kolory tekstu, jak ktoś ma fantazję możliwość wrzucenia jakichś ozdobników, niekoniecznie zgodnie z zasadą "prosto i przejrzyście" To jest jednak marketing, tutaj kot ma się sprzedać ;)

To chyba tyle na razie ode mnie, kłaniam się w pas na przywitanie (czego nie uczyniłam na początku), będę zaglądać. I przypominam się z ogłoszeniami – chętnie zajmę się jakąś ich częścią.
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto gru 15, 2009 14:25 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Zdjęcia Szarusia alias Mysiutka nie otwieraja mi się :crying: :crying: :crying:

mysioperz, a dokocic się nie chcesz? :P Miałoby futro towarzystwo... :wink:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto gru 15, 2009 15:12 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

czy my poierwmy adopcje wychodzące? pani szuka kotka

viewtopic.php?f=1&t=104957
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto gru 15, 2009 21:08 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Witam i przepraszam za nieobecność same kłopoty z tym Ramzesiorkiem mam. :roll:
wyniki wyszly kiepskie tak jak przypuszczałam ma mocznika 130, kreatynina w normie usg nie wykazało zmian w nerkach.
Do tego zaczął sie żenić :roll: karmiony jest bo sam za bardzo nie chce jeść pociapie pociapie i tyle za to z ręki je ładnie :roll: :mrgreen: Lord z niego się zrobił.
o sterylizacji na razie niema mowy trzeba czekać aż wyniki będą lepsze. I tak siedzi biedaczyna w domu od soboty i upierdliwy jest jak fiks w niedziele myślałam że go uduszę kilkanaście godzin mi ryczał pod drzwiami w końcu dostał ręcznikiem i od razu poszedł spać na krzesło obrażony. :roll:

jak tam Smolik i Dusia w poniedziałek podobno maja być pieniążki to przeleję kasę.
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Wto gru 15, 2009 21:18 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Czekamy na wyniki :) Mam nadzieje że wkrótce zjawi się Andżelika z dobrymi wieściami i rachu-ciachu zostaną zaszczepione i będą mogły wyruszyć w podróż do Reszowa :ok:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto gru 15, 2009 21:31 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

:ok:

Ja nadal podtrzymuje chęc wystawiania kociastym ogłoszeń - i też na kilkunastu stronach i wszystkie mam zamiar powrzucać. Niestety zabiorę się za wstawianie reszty pod koniec tygodnia. :?
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Wto gru 15, 2009 21:34 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Kurka dziewczyny wpadam w przelocie, nie mam czasu przejrzeć ostatnich stron :oops:
Mam pytania dwa:
1. skończyło się allegro Pusi i Kukiego - rozumiem, że nic się nie zmieniło i wystawiać?
2. czy ja dostanę coś na ania.napierala@wp.pl ? Wystawie na siebie i na Bianco nero po 1 zbiorówce allegro powieszane, czyli 2 zbiorówki ;) (Sz)czekam :)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto gru 15, 2009 22:07 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Myślę ,że wyniki Smolika i Dusi będą już jutro. Po zaszczepieniu kiedy mogą jechać? Czy dopiero po świętach lub Nowym Roku ?
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto gru 15, 2009 22:19 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Ja tez przelotem :)

Alareipan,
Chyba nic sie nie zmienilo w temacie Pusi i Kukiego.

Tutaj masz podglad na cos w rodzaju 'gotowca', akurat Balbinka, bo byla pierwsza:)

http://www.polcom.cl/mysza/balbinka.html

Jesli odpowiada Ci taki uklad, grafika (kolory mozna zmienic) to maila moge podeslac kod, ktory wkleisz na stronie aukcji.
Moze byc to kazdy kot :) z Radomska do ktorego mam opis i zdjecia, czyli futra majace watki na miau.

Zdjecia sa poprawione na tyle na ile sie dalo z nich wyciagnac.

Co masz na mysli "zbiorowka"? inne aukcje i linki do nich w tych wyroznionych? Ja mialam taki wlasnie pomysl.

P.s
Te sama wiadomosc sle Ci na maila :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto gru 15, 2009 23:56 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Jak będziecie potrzebować pomocy (allegro) dajcie znać :!: :!: :kotek: :kotek:

duszki

Od: Nie maja 03, 2009 13:35

Post » Śro gru 16, 2009 3:07 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Duszki,
mozemy dzialac w kazdej chwili :)

kociamysza

Post » Śro gru 16, 2009 18:18 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Wieczorem (moim, czyli Wasza nocka :)) beda gotowe wszystkie koty jakie mam.

Alareipan 'zamowila' 6 opisow, jeszcze nie ma decyzji ktore futra wystawi. Reszta do dyspozycji.

Podaj mi swojego maila (przez email a nie PW) i bedziemy ustalac co dalej :)

kociamysza

Post » Śro gru 16, 2009 22:56 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Smolik i Duśka są zdrowe :ok: :ok: . Jutro szczepienie.

Mania i Frania już po sterylizacji, trochę bidulki jeszcze oszołomione i nie wiedzą co się z nimi stało. :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro gru 16, 2009 23:40 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

andzelika1952 pisze:Smolik i Duśka są zdrowe :ok: :ok: . Jutro szczepienie.

Mania i Frania już po sterylizacji, trochę bidulki jeszcze oszołomione i nie wiedzą co się z nimi stało. :cry:

Wspaniała wiadomość, czas pakować walizki :twisted:
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Czw gru 17, 2009 3:01 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

slapcio pisze:Zdjęcia Szarusia alias Mysiutka nie otwieraja mi się :crying: :crying: :crying:

mysioperz, a dokocic się nie chcesz? :P Miałoby futro towarzystwo... :wink:

slapciu nie płakuj :) fotki już powinny być widoczne :D póki co dokacanie wstrzymane, jest dobrze tak jak jest :1luvu:
"...jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś.."

mysioperz

Od: Wto sie 04, 2009 8:49

[poprzednia][następna]