Poprosze jeszcze raz tuzin. Moje pierniczki ktore dostalam wczoraj nie wytrzymały do rana pies i koty zjadły je razem z kartonem i zostały mi same papierki
Zapraszam,jeszcze tylko kilka dni na zakup pierniczków. Została zmieniony cel zbiórki - ponieważ w schronisku gliwickim jest mnóstwo kociąt brakuje dla nich jedzenia - tak więc wszystkie zebrane pieniądza za pierniczki będą przeznaczone na zakup mleka dla nich. Dowiedzieliśmy się o tym w ubiegłym tygodniu i lada dzień trafi do schroniska zakupiona przez Fundację Kocie Życie kram sucha - 19,5 kg profilum dla kociąt oraz 10 kg RC babycat. Chcemy jeszcze dokupić mleko dla najmłodszych.
Do mnie też przyszły, pyszne, pachnące - niestety dwa się połamały w transporcie:( Moja mama również zapałała chęcią kupna pierników, więc czy możliwe jest zamówienie jeszcze dwóch tuzinów?
Poproszę te kosmicznie cudowne, piękne, smakowite, orginalne, mniam mniam, mniam pierniczki jeszcze 1 komplecik. Tym razem podam wysyłkę do mamusi. Ona też chce i koty też...