Proszę o zamknięcie wątku

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 14, 2009 10:02 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

redaf pisze:WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc

Czy na pewno to jest dobry tytul topicu?

redaf, przepraszam, ale założyłam wątek w dobrej wierze. Nie wiem, czy mam teraz zmieniać tytuł. Ciut się pogubiłam. Nie byłam na Paluchu, nie widziałam tego kocia. W wątku wypowiadają się dziewczyny, które mają kontakt z Paluchem chyba.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pon gru 14, 2009 19:44 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

gosiar pisze:
redaf pisze:WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc

Czy na pewno to jest dobry tytul topicu?

redaf, przepraszam, ale założyłam wątek w dobrej wierze. Nie wiem, czy mam teraz zmieniać tytuł. Ciut się pogubiłam. Nie byłam na Paluchu, nie widziałam tego kocia. W wątku wypowiadają się dziewczyny, które mają kontakt z Paluchem chyba.

Gosiar, wiem, że miałaś najlepsze intencje.... Ale ten biedaczysko czeka tam już prawie tydzień na pomoc, która nie nadchodzi... Ręce opadają :cry:

..I nawet nie wiadomo, czy kocina jeszcze żyje..... ech.
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Pon gru 14, 2009 19:49 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

Domek jest i to dobry, co wydawało mi się cudem.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon gru 14, 2009 19:51 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

ewar pisze:Domek jest i to dobry, co wydawało mi się cudem.

Domek jest..... a kot nadal w schronie :cry:
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Pon gru 14, 2009 20:24 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

marikita pisze:
ewar pisze:Domek jest i to dobry, co wydawało mi się cudem.

Domek jest..... a kot nadal w schronie :cry:

Dlaczego kot jest jeszcze w schronie?
Czemu nie da sie go zabrać?
Robią trudności czy co?

Napiszcie po prostu co sie dzieje, bo tu wszyscy czekamy na informacje
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto gru 15, 2009 0:41 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

no dziwne nic się nie dzieje żadnych informacji ktoś tu sobie żarty stroi?
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto gru 15, 2009 2:17 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

a może domek po prostu jeszcze nie dotarł do schronu? :roll:
albo chory?
albo w delegacji?
albo... no nie wiem co jeszcze,
a późna pora nie nastraja do snucia teorii,
lecz do marzeń o własnej podusi, suchej i futer :mrgreen:

Czekamy na wiadomości
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto gru 15, 2009 12:23 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

Domek czeka na kotunia nie wycofał się miejsce ma z kasą gorzej ale dziewczyny obiecały sponsoring w jedzonku (myślę że nie zostawia go póżniej na lodzie)z wetkami domek ma dobre układy więc ok.Tylko kotuś nadal w schronie dzwoniłam do dziewczyny powiedziała że wieści będą dopiero w środę,czekam cierpliwie,myślę że to nie jest jakiś żart.

msb2509

Od: Pon lis 09, 2009 13:54

Post » Wto gru 15, 2009 12:51 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

msb2509 pisze:Domek czeka na kotunia nie wycofał się miejsce ma z kasą gorzej ale dziewczyny obiecały sponsoring w jedzonku (myślę że nie zostawia go póżniej na lodzie)z wetkami domek ma dobre układy więc ok.Tylko kotuś nadal w schronie dzwoniłam do dziewczyny powiedziała że wieści będą dopiero w środę,czekam cierpliwie,myślę że to nie jest jakiś żart.

Nierozumiem dlaczego poprostu nie można zabrać tego kota ? :?

Im dłużej tam jest tym gorzej dla niego :(

Czy to Schron nie chce wydać kota? :?

napiszcie w czym jest problem
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto gru 15, 2009 13:27 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

przperaszam, informacja ze kto jest zdrowy byla bledna :(
kot ma FIV + ! czy w tej sytiacji oferta dt jest aktualna? musze wiedzic w ciagu 15 minut...
niestety bez dt go nie mozemy zabrac - w zpitalu moze posiedziec i tydzien, a co potem...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto gru 15, 2009 13:41 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

Never, szansa, że DT wejdzie na forum w ciągu 15 min jest marna, przykro mi...

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Wto gru 15, 2009 13:44 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

dt wszystko wie, po konsultacji z wetem nie moze przyjac tego kota - ja to rozumiem. Zmien tytul watku - moze ktos sie ulituje i wezmie kota z FIV +

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto gru 15, 2009 13:55 Re: WARSZAWA Kocia tragedia... Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

A kto temu kotu robił test?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto gru 15, 2009 14:25 Re: WARSZAWA Kocia tragedia FIV+ Potrzebna natychmiastowa pomoc!

kiedy test był robiony?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

[poprzednia][następna]