A co do kąpieli to zawsze żyłam w przeświadczeniu, że kota myć trzeba tylko w razie konieczności (jak np smar itp). Hmm

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
TotemPotem pisze:Co do wchodzenia to my walczymy aby nie wchodziły na blat kuchenny ale słabo to idziebo uparte potwory.
dellfin612 pisze:TotemPotem pisze:Co do wchodzenia to my walczymy aby nie wchodziły na blat kuchenny ale słabo to idziebo uparte potwory.
Faktycznie, ambitny plan![]()
Życzę powodzenia
vega36 pisze:[ za jakieś 11 lat koteńki na pewno zrezygnują z wchodzenia na stół. Za to Wam będzie brakowało tej codziennej walki o jedzenie...
TotemPotem pisze::mrgreen: wiem, wiem nie uda się pewnie z tym blatem.
TotemPotem pisze:Ale muszę powiedzieć że Silver jest bardzo grzecznym kotem. Złego słowa powiedzieć nie można. No i teraz wreszcie ma okrągłą buźkę, cała przybrała na wadze. Jak do nas trafiła to przypominała kota egipskiego, chuda i wielkie wyłupiaste oczy.
TotemPotem pisze:Gaja ... Sama jak przyjdzie na głaski to święto. Za to zawsze leci jak widzi że się Silver głaszcze. Wskakuje na Silver i kąsa ją w gardło i tak wisi na niej. Dzikus z tej Gaji okropny. Nawet jak bawię się piórkami z kotami to Silver przykładnie łapami macha i gania za zabawką. Gaja za to ma żądze mordu w oczach. Aby śledzić ruch jej łap musiałbym w zwolnionym tempie film oglądać. To jest taki typ kota, który wypuszczony gdzieś na wiejskie podwórko zadusiłby wszystkie kury, daje sobie rękę uciąć
Jak okazuje się kot może być pomocny w wykrywaniu przecieków hydraulicznych.
morgan.as pisze:Niestety zdrowy kot, to pomysłowy koto czym świadczy ciągłe spacerowanie po blacie kuchennym czy próby podkradania jedzenia. Nie wspomnę już o nocnych harcach. Ale jak niektórzy powiadają "z wiekiem mija", w naszym przypadku to jakie 10-15 lat
![]()
No nic zobaczymy co wymyśląi będziemy tu sobie pisać o ich wyczynach. Coś czuje, że teraz będzie to znacznie częściej.
morgan.as pisze:słuchawki 150 pln, telefon komórkowy 300 pln, telefon domowy 200 pln, zadowolenie na twarzy kota bezcenne.
vega36 pisze:morgan.as pisze:słuchawki 150 pln, telefon komórkowy 300 pln, telefon domowy 200 pln, zadowolenie na twarzy kota bezcenne.
![]()
![]()
![]()
morgan.as pisze:To prawda, że maluchy uczą porządku. Ja swojego TŻ przez parę lat uczyłam odkładania rzeczy na miejsce, bez skutku. A teraz jak są maluch, to sam mnie gania. Ale jak przez ostatnie dni zauważyłam nie wszystko da się uchronić przed zniszczeniem i tak: słuchawki 150 pln, telefon komórkowy 300 pln, telefon domowy 200 pln, zadowolenie na twarzy kota bezcenne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości