» Pon gru 14, 2009 15:45
Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin
Zono Miska , jesli padly takie slowa to byly powiedziane zartem wylacznie .Przeciez wszyscy zachwycali sie Waszym synem juz od pierwszej akcji ,ze mimo gipsu tak dzielnie pracowal .Nawet przy pierwszym weekendzie byly zarty ,ze w gipsie a dali mu lopate .Prosze mi wierzyc ,ze w szkolach dzieci pracuja na rzecz zwierzat ,na rzecz dzieci z rodzin gorzej sytuowanych i z pewnoscia nikogo to nie dziwi .
Co do tak zwanego " zeszczania" to przepraszam ale nic takiego nie mialo miejsca . Owszem byl zart ,ze za czasow kiedy bylam dzieckiem moja mama zawsze straszyla mnie ,ze zsikam sie do łóżka jak bede bawila sie ogniem . Nie wiedzialam ,ze jest to tak zdrozny zart w stosunku do 11 letniego chlopca, a tym bardziej,ze chlopiec nie zrozumie go . Dodam ,ze bylo to powiedziane z usmiechem i wytlumaczone ,ze jest to wylacznie zart a nie prawda . Bardzo mi przykro ,ze Twoje dziecko w takiej formie przekazalo Ci to typu" zaprzegli" i " szczali" . Ucze 26 lat dzieci w wieku 7-9 lat i w zyciu nie uslyszalam ,od rodzicow ,ze moje zarty sa niewlasciwe . Nie bylam wtedy sam na sam z chlopcem i mam nadzieje,ze ktos to potwierdzi . W tym momencie jest mi bardzo przykro ,ze tak slicznie zinterpretowano moje slowa ,przekrecajac je na dodatek . Zapyaj prosze syna dokladnie jak to bylo .
W tym miejscu serdecznie przepraszam kazdego do kogo kiedykolwiek sie odezwalam .W zwiazku z zaistniala sytuacja oraz prawdopodobienstwem ,ze moga pojawic sie inne oburzone osoby z gory przepraszam za kazde wypowiedziane slowo,za nazwanie Pani meza Misiem ,za zarty przy Michale ,Leszku i innych osobach . Solennie obiecuje,ze bede unikala kontaktu z osobami z watku, a pomagac bede indywidualnie w miare mozliwosci .Bardzo prosze chetna osobe o dalsze poprowadzenie watku.Ze swej strony obiecuje tej osobie podsylac zdjecia z azylu oraz wiesci o kotach .
To wszystko,zegnam .
Ps. Przy rozmowie byl Leszek ,proponuje zapytac jego najlepiej w obecnosci syna .
Ps. Oczywiscie wezme jutro udzial w lapaniu kotow .