Alfik-szuka DS i nowy tymczasik Dorotki mała tri Trusia

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie gru 13, 2009 13:31 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

No i jak tam sytuacja wygląda :D Puśka w kolejce do sterylki :D przynajmniej Dorotko wiemy, że nie jest wysterylizowana :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon gru 14, 2009 9:19 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Kociaki szukają domków :D

terenia1

Post » Pon gru 14, 2009 11:35 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

No witam - niedługo zdam relację , narazie nadrabiam zaległości w czytaniu :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon gru 14, 2009 12:30 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Pozdrawiamy poniedziałkowo.
Kociambry jak juz pisałam wcześniej zmówiły się żeby mnie wykończyć:
Walczą, tupią galopują
Obrazek
By później spokojnie razem spać
Obrazek
Spać oczywiście w dzień.
Bo w nocy ok 3 zaczyna się zabawa w najlepsze, polowanie na myszki i gonitwy.
Oczywiście wiodącym jest Pysia a Alfik dupka robi to co ona.
normalnie mnie wykończą.
Pysia ogólnie rozrabiara i zbój.
Zrobić jej zdjęcie można tylko wtedy jak śpi lub sie myje,(co robi nagminnie taka z niej czyściocha :D )
Obrazek
Obrazek
Oto umaszczenie Pysi widziane w przelocie :lol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon gru 14, 2009 12:47 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

A oto kilka ujec Alfika:
- na nowym posłanku zrobionym ze ścinek polaru otrzymanych od cioci Iwetki

Obrazek
A tu śpioszek po harcach z Pysią
Obrazek
Tu widać super jego biedronkowe umaszczenie
Obrazek
A tu gwiazdor zmęczony fotografowaniem zaczął zieeeeewać
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon gru 14, 2009 13:01 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Dorotko przecież ta Pusia zamorduje biednego Alfika :D :wink:

terenia1

Post » Pon gru 14, 2009 13:11 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Pysia to kochana wykończy mnie :evil: , przegrywam z nią w zwinności i jakoś zawsze mi zwieje jak ma dostać karę lub klapsa.
Alfik doskonale jej się odgryza, a te podgryzania to wogole zaloty :evil:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon gru 14, 2009 13:27 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Dorota Wojciechowska pisze:Pysia to kochana wykończy mnie :evil: , przegrywam z nią w zwinności i jakoś zawsze mi zwieje jak ma dostać karę lub klapsa.
Alfik doskonale jej się odgryza, a te podgryzania to wogole zaloty :evil:

Ja tam nie wiem Dorotko u mnie Pusia była bardzo spokojniutka 8O może Alfik tak na nią podziałał :ryk:

terenia1

Post » Pon gru 14, 2009 14:54 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Hoopamy o domek ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon gru 14, 2009 16:48 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Pysia kicia rozrabiara ale bardzo sympatyczna.
W tej chwili leczymy uszka, co jest nie lada wyzwaniem bo panna nie da sie złapać.
Histeryczka i panikara z niej ogromna.
Czeka ją też w niedługim czasie sterylka.
Kicia skora do zabawy i psikusów, jeszcze bywa nieufna iraczej ostrożnie podchodzi do wyciągniętej ręki.
Natomiast wieczorem sama przychodzi na łóżko po głaski i myzianka.
Pysia szuka domku
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon gru 14, 2009 19:35 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Dorotko super zdjęcia :D

terenia1

Post » Wto gru 15, 2009 8:43 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Witam na wątku :) cudowne kociaki szukają domków :kotek:
Obrazek Obrazek

Kasia_M

Od: Pon sie 10, 2009 11:54

Post » Wto gru 15, 2009 16:38 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Hop na 1 po zakochanie :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro gru 16, 2009 12:12 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Alf arystokrata super facet pomaga w porządkach świątecznych,zdjęcia niedlugo :D
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro gru 16, 2009 16:10 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Wklejam obiecane zdjęcia sprzątającego ALFIKA :D
Obrazek
Obrazek
Jak widzicie zadatki na 100 % faceta, jeszcze go tylko trza nauczyć gazetki czytać.
Ale wczoraj sama z tego widoku się uśmiałam bo wpadł w tą pościel aż go widać nie było :ryk: , a jeszcze wyłozył się pod lampką więc grznie było i z dolu i zgóry.
No kto chętny na takiego faceta :ryk:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]