IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2009 0:30 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

kurde coś przeoczyłam Cameo, ty wzięłaś kota!!!!!??????

powiedz mi co ty jej dałaś do jedzenia,beret i to spalony??? :roll: :ryk:
Merlin Monroe :ryk: :ryk:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto gru 15, 2009 8:11 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

cypisek pisze:powiedz mi co ty jej dałaś do jedzenia,beret i to spalony??? :roll: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:

Cameo kciuki, piękna i kochana kotka! W taaaaaaakich warunkach to ona na dniach wyzdrowieje! Jesteś Wielka!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto gru 15, 2009 8:22 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Iss jest bardzo ładna kotka :-) I widze ,ze tak samo natretna jak Tosiek :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Wto gru 15, 2009 12:41 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Cameo pisze:Rzut okiem na ciacho :ok:

Obrazek

Trochę mi się przypiekł :oops: fakt :oops:

cypisek pisze:kurde coś przeoczyłam Cameo, ty wzięłaś kota!!!!!??????

powiedz mi co ty jej dałaś do jedzenia,beret i to spalony??? :roll: :ryk:

heheh, Issa tez się nie moze nadziwić
co to za ciasto?
Murzynek czy Pierniczek
i co jest na wierzchu? Banan?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto gru 15, 2009 13:13 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

cypisek pisze:Beret i to spalony??? :roll: :ryk:

Ja ci dam beret :evil: :ryk:

ruru, to jest Kopiec Kreta, moje ulubione ciasto... z bananami w środku, a to że się trochę przypiekł to moja wina - bo ustawiłam za dużą temperaturę :oops:

Zaraz lecę po rękawiczki, będziemy smarować Issę...

:strach:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto gru 15, 2009 13:18 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

hmmmmm, ale to jest kopiec kreta
wklęsły do wewnątrz :D :D :ok: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto gru 15, 2009 13:21 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

ruru pisze:hmmmmm, ale to jest kopiec kreta
wklęsły do wewnątrz :D :D :ok: :mrgreen: :mrgreen:

No wiesz :evil: gotowanie/pieczenie to moja pięta Achillesowa... po prostu nie umiem :oops:

Jeszcze mi się przypomniało - Issa jednym machnięciem pazura, przecieła wetowi rękawiczkę :strach: zaczynam się jej bać :strach:

Cameo

Post » Wto gru 15, 2009 17:56 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

tak trafiłam na wąteczkek Pięknotki z czyjegoś podpisu i widze że Kama kolejnemu kociakowi życie uratowała

Kama słowa zastąpię tym Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 15, 2009 17:58 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Cameo pisze:

No wiesz :evil: gotowanie/pieczenie to moja pięta Achillesowa... po prostu nie umiem :oops:

To masz to po mnie Kama.Jak kiedys spitoliłam ciacho najprostsze w świecie,tak od tamtej pory zupełnie się za ciacha nie biorę.
Na szczęście teraz mam w domu speca od tego,tż-ta,więc jak mam chcice na ciacho to właśnie ufff
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto gru 15, 2009 20:40 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Poleciał przelew dla Iskierki z funduszu pomocowego :) z głaskami i pozdrowieniami dla małej bohaterki i dużej kucharki :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto gru 15, 2009 22:16 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Dzięki mokkuniu ;) ;) ;) Issa właśnie leży (i się myje!) na umowie adopcyjnej Ali :twisted:

A tak wogóle... to wysmarowałam Issę i żyję! :twisted: poszło łatwiej niż sądziłam :shock: teraz biega z mokrą główką :mrgreen: chciałabym ją pogłaskać ale narazie nie mogę :( niech ten imaverol najpierw się wchłonie, na główce są tylko łyse placki, czyli jednak nie grzyb?

Cameo

Post » Wto gru 15, 2009 22:24 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

kociczka39 pisze:Na szczęście teraz mam w domu speca od tego,tż-ta,więc jak mam chcice na ciacho to właśnie ufff

Wiesz czym grozi przyznawanie się że ktoś jest specem? Prośbami o przepisy :)
Wczoraj odkryłam wątek Issy i nie wiem czy udało mi się ujawnić... zastanawiałam się co piekłaś a teraz już wiem :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 15, 2009 22:30 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

piekne kolory i cudowny profil:)
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Śro gru 16, 2009 12:28 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Cameo pisze:Dzięki mokkuniu ;) ;) ;) Issa właśnie leży (i się myje!) na umowie adopcyjnej Ali :twisted:

A tak wogóle... to wysmarowałam Issę i żyję! :twisted: poszło łatwiej niż sądziłam :shock: teraz biega z mokrą główką :mrgreen: chciałabym ją pogłaskać ale narazie nie mogę :( niech ten imaverol najpierw się wchłonie, na główce są tylko łyse placki, czyli jednak nie grzyb?

bo to mądra koteczka jest i wie, że chcesz dla niej dobrze!
a czy grzyb nie powoduje właśnie wypadania sierści w zainfekowanych miejscach i właśnie takich łysych placków? Minka ma takie 2 plamki na uszkach.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro gru 16, 2009 13:04 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

kussad pisze:
kociczka39 pisze:Na szczęście teraz mam w domu speca od tego,tż-ta,więc jak mam chcice na ciacho to właśnie ufff

Wiesz czym grozi przyznawanie się że ktoś jest specem? Prośbami o przepisy :)

Oj ma tego trochę 8O 8O 8O Jedna cała półka zajęta jest przez "jego papiery",ale większość tych przepisów ma w...... 8O głowie 8O
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]