Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miodalik pisze:nigdzie nie wyjezdzam na Swieta, wiec jesli chodzi o pomoc w tym okresie np. tymczasowanie, to moge pomoc...
akrum pisze:Cześć
Jestem tu nowaBiedne koteczki,niestety nie mogę pomóc inaczej, jak tylko wpłacić pieniążki na konto. Na początku tego tematu była mowa też o suni, która musi być wysterylizowana i potrzebne są dla niej pieniążki.Ja bym chciała za sponsorować sterylizację tej psinki. Na jakie konto mam przelać pieniążki, żeby to właśnie dla tej psinki pieniążki były i na szczepienie i odrobaczenie??
włóczka pisze:Wpłata poszła.
tylko zdaje się bez nicka jak się znam...
annskr pisze:2009.12.15 - 610zł
80zl - Ranka, kubeczek z bazaru Coolcaty
100zł – Ciepła
50zł - Hanulka
50zł - Pisiokot
10zł - Zuzia96, bazarek Montes
20zł - Kasiakom, bazarek Montes
300zł - Femka
Zapraszamy na kolejne bazarki by Montes - Montes, koty dziękują![]()
viewtopic.php?f=20&t=104100
viewtopic.php?f=20&t=104099
Byłam tam wczoraj odwożąc dwa kocurki, strasznie było puścić do stodoły tego chudziutkiego niewidomego, widziałam małą biszkoptową koteczkę zasmarkaną, serce mi się rwało, ale do siebie wziąć nie mogę - 18 kotów, w w tym dwa grzybki i kilka kichających, a w lecznicy CC szpilkę trudno było wczoraj wepchnąć.....
Psiaczki też widziałam - kilka, gabarytowo małe, i tego maleńkiego szczeniaczka.
I odjeżdżając - wielkego psa biegnącego swobodnie po drodze ..włóczka pisze:Wpłata poszła.
tylko zdaje się bez nicka jak się znam...
rozszyfrujemy![]()
mar9 pisze:ten niewidomy koteczek jakoś sobie radzi w tej stodole? jesoo, gdybym miała więcej miejsca w domu...
Bazyliszkowa pisze:mar9 pisze:ten niewidomy koteczek jakoś sobie radzi w tej stodole? jesoo, gdybym miała więcej miejsca w domu...
Martwię się o niego...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 95 gości