Kiara i Harry - oboje mają domki !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon gru 14, 2009 23:33 Re: Kiara i Harry - oboje mają domki !!!

na nowe imię chyba nie reaguje HELA , a Kiara sie nie podoba, to przecież takie śliczne imię dla kotki :)
Ogonek wraca ....starości dożyje u mnie - ma DS[*] NA ZAWSZE W MOIM SERCU KOCHANIE
viewtopic.php?f=13&t=129691

Obrazek

iza.73

Od: Pon cze 15, 2009 13:26

Post » Pon gru 14, 2009 23:51 Re: Kiara i Harry - oboje mają domki !!!

Robi do Benka. Chyba w ogóle nie zauważyła różnicy. Już nawet odwiedza dorosłą kuwetę w łazience - co prawda ma problemy z wyjsciem, bo jest wysoka, ale jak Kinia tam robi to ona musi też..
Imię Kiara jak najbardziej nam się podoba, ale jakoś ciężko przechodziło przez gardło. W sumie to nie wiem dlaczego.. Chyba kwestia przyzwyczajenia do prostych imion łatwo wpadających w ucho. Mój małżonek stwierdził też, że jak ona ma być nasza, to i imię powinna mieć od nas..
A na Kiarę reagowała? Bo u nas nie, więc tym łatwiej było zadecydować o zmianie.
Z resztą ona dopiero dzisiaj wydaje się nami interesować, zwracać uwagę, że do niej mówimy, bo wcześniej chyba za bardzo była zestresowana :)
Moje panny :)
ObrazekObrazek

circa_about

Od: Pon lis 16, 2009 11:25

Post » Wto gru 15, 2009 21:36 Re: Kiara i Harry - oboje mają domki !!!

U nas na Kiarę bardzo reagowała,jednak tak się do niej mówiło przez 2 miesiące. Miło mi jest czytać że zadomowiła się u Was. Oby zawsze była radosna, zdrowa i szczęśliwa. Wracam na swoje forum. Pozdrawiam i proszę wycałować małą ode mnie i mojej rodzinki.
Ogonek wraca ....starości dożyje u mnie - ma DS[*] NA ZAWSZE W MOIM SERCU KOCHANIE
viewtopic.php?f=13&t=129691

Obrazek

iza.73

Od: Pon cze 15, 2009 13:26

[poprzednia]