OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 14, 2009 11:27 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

a jak te krople sie nazywaja i gdzie mozna dostać?
Ja musze przesledzic swoje pomoce naukowe :wink: może coś znajde z homeopatii. Ciężka sprawa z Pikusiem. Albo za dużo zwierza i on w taki sposób amnifestuje niezadowolenie.
Na pewno ciężko mu się przystosować i musi miec czas i spokój. Czas jest ,tylko spokoju brak. No i mnie ponosi, bo co prawda dywan w standardzie tzw.oszczednym ale mimo wszystko.Ale w szafie nie działa w mokrym kierunku!
Wiem materialistka jestem, ale cholernik juz nie robił. Nie wypuszcze go, bo zginie. Ale nie chciałabym pływać w siuskach.TZ majacy świętą cierpliwość juz ja traci.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 14, 2009 12:50 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

masz pw
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon gru 14, 2009 12:54 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

dzieki odebrałam.
napisze niestety ddopiero jutro rano, bo dzis to cały czas klienci sie krecą.A to dłuuuugie pisanie.
hanelka a jak te krople sie nazywaja, czy to dostaje się na konkretny przypadek knkretną miksture?
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 14, 2009 13:15 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

krople Bacha. Można gdzieś kupić gotowe mieszanki, ale nie wiem gdzie.
Ryśka dobiera indywidualnie pod konkretny przypadek.
Obrazek

hanelka

Post » Pon gru 14, 2009 13:40 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

kropli bacha jest wiele i one wszystkie to komponenty. Dawałam je Dance na alergie i fobię szkolna. A psu Lusi na ciążę urojoną, kregosłup i stawy.
Poszukam u siebie w temacie:nerwicach i moczeniach nocnych :wink: .Jakoś nie wpadłam na to.
Ale i tak napisze do niej.
Dzięki hanelka.
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 14, 2009 15:00 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

no i witam :0
Jestem juz w domku :)
Więc czekam na Księciunia :)

TRANSPORT pilnie potrzebny !!!!!!
Bertunia[*], Klemcio[*], Olaf [*], Tyson[*] Kira [*] a teraz Tigra

mls

Od: Śro lis 15, 2006 19:24

Post » Pon gru 14, 2009 15:06 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

To problem z tym polewaniem . Z tego co wiem niektore koty tak odreagowuja wszelkie problemy .
W przypadku psow sprawdza sie zmniejszenie przestrzeni zyciowej , w przypadku kotow nie mam pojecia co robic poza owinieciem wszystkiego folia .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pon gru 14, 2009 15:40 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

mls pisze:no i witam :0
Jestem juz w domku :)
Więc czekam na Księciunia :)

TRANSPORT pilnie potrzebny !!!!!!

Cześć!
miałam dziś dzwonić wieczorkiem do ciebie :!: :lol:
Ten transport to juz ogłaszam i ogłaszam.Ale jak Tysonek takie numery odwala to ciężka sprawa się zrobiła.
Jednak trzeba było widzieć jak on szalał z bólu. A teraz to nie ten kot, choć swoje zdanie ma :mrgreen:

Takie olewanie Pikusia i w takim wielkim stopniu zdarzyło mi sie po raz pierwszy. Wojcio swoje niezadowolenie okazywał w ten sposób ale lał od czasu do czasu za kuwete w lazience. I to był koniec. Inne tymczasy też bez problemu. najwyżej wielki tył nie pozwalał bezbłednie trafiac do kuwety. Lub zagęszczenie :evil:
Pikuś ma ciężkie przezycia za sobą. W klatce też różnie było z konkretem. Ale płynne było w kuwecie. Za szybko może został wyjety.Ale tyle kociarstwa sie trafiło w tym czasie i klatka była potrzebna.I to tez nie pomogło. U nas było jak na dworcu a on spokoju potrzebował i potrzebuje. Lubił siedzieć w pudle i na nim ,przypatrując sie życiu przez drzwi i kraty.
On ma takie wzloty i upadki. Skoda mi go ale domu też szkoda.
Głupia jestem.
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 14, 2009 15:57 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

ASK@ pisze:Głupia jestem.

Nie jesteś. Szkoda kotów, szkoda domu.

U mnie leją rezydenty. Mam podejrzenia, ale pewna nie jestem, więc paluchem nie będę pokazywać.
Odkąd przyszedł Duszek, mieszkanie mi płynie. Nie oparł się nawet drewniany stół... :( :evil:
Za dużo nas, ale co zrobić. Przecież nie da się udawać, że się nie widzi.
Obrazek

hanelka

Post » Pon gru 14, 2009 15:59 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

Jestem czytam i :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 14, 2009 16:10 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

U mnie ostatnio Felutek / rezydent/ zaczął lać gdzie popadnie, zwalałam na tymczasy, że niby kot nerwowy. A Felutek od soboty rana w szpitaliku, mocznik i kreatynina :cry:
Dziś wieczorem go odbieram, wyniki po płukaniu i lekach ustabilizowały się.

Nie straszę, ale może przyczyna sikania nie tylko w nerwach lezy... :(
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon gru 14, 2009 16:22 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

U mnie to jednak nerwy. Mam jednego nerkowca, więc wszyscy są regularnie sprawdzani.
Obrazek

hanelka

Post » Pon gru 14, 2009 16:23 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

Wiem,że nie straszysz tylko podpowiadasz.Też o tym myślałam. U niego jednak idzie falami, w zależności od stresujacych sytuacji. Jak jest spokojnie to i on jest ok.
Poza tym na obecną chwile nie mogę sobie pozwolic na dodatkowe wydatki.I tak ciągniemy na oparach od kilku tygodni, a w domu jak na złość wszystko sie sypie.Smutne ale prawdziwe.Nie przewidziałam że tarfi do nas tyle bied w tak krótkim czasie.
No koniec użalania się i do jutra.Bo w kwestii kompa u mnie bez zmian. weekendowy sprzet trzeba było oddać :cry: Prawie po moim trupie to sie odbyło.Do końca stukałam w klawisze i sliniłam się z pospiechu :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 15, 2009 8:00 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

Tysonek bez zmian czyli wyleguje sie na kocyku. Wczoraj wlazł między nas i pysio nadstawiał do głąskania. Ledwo się wcisnął. Robił to jak zwykle przy pierwszym razie bardzo nieśmiało. No i szybko wycofał sie i uwalił na nogi obok Pikusia psa. Nawet łapkami go zaczepiła ale bardzo przyjaźnie. Wojciowe stosunki rózne ,bo Wojcio jest zmiennym kotem.
Pikus olał dzis fotel.A wczorajszy dzień korzystał wzorowo z kuwety. Sama nie wiem, jak z nim postepować. nawet przyszedł i mruczac ocierał o reke. Ale wczoraj Wojtek go pogonił i dzis rno. jest zbieżność między atakami Wojcia a jego olewaniem terenu.
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 15, 2009 8:07 Re: OTW-Tyson od str.24-szukam transport W/wa-Łódź.Bombel w DS!

Moze to za prosty wniosek ale jednak taki sie nasuwa. Wyglada na to , ze trzeba by bylo uspokoic Wojcia to i Pikus by nie sikal.
U mnie tez bylo podobnie jak Malutka przyszla . Sikala na kanape jak bala sie Orinki .Ale kanape łatwo folią owinać .A caly dom ofoliowac to juz trudniej. Moze te krople cos pomoga i uspokoja towarzystwo .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

[poprzednia][następna]