Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mam pytanie. Czy ten kotek może mieszkać z innym kotkiem, wykastrowanym, spokojnym i psem? Jest osoba, która moze by się zdecydowała, ale ma kota i psa...
Bazyliszkowa pisze:Na naszej-klasie (alessandra zamieściła informację) jest spore zainteresowanie losem niewidomego kotka.
Padło takie pytanie:Mam pytanie. Czy ten kotek może mieszkać z innym kotkiem, wykastrowanym, spokojnym i psem? Jest osoba, która moze by się zdecydowała, ale ma kota i psa...
Co mogę odpowiedzieć?
CoolCaty pisze:Bazyliszkowa pisze:Na naszej-klasie (alessandra zamieściła informację) jest spore zainteresowanie losem niewidomego kotka.
Padło takie pytanie:Mam pytanie. Czy ten kotek może mieszkać z innym kotkiem, wykastrowanym, spokojnym i psem? Jest osoba, która moze by się zdecydowała, ale ma kota i psa...
Co mogę odpowiedzieć?
Jeśli psiak jest spokojny i dom dobry, to niewidomy kotek by się nadawał. One w stodole mieszkały razem z psami, ale znowu psy sasiada się na nie rzucały. Myślę jednak, że jeśli pies jest spokojny, to powinni się dogadać. Tylko domek musi być naprawdę dobry
Kasia79, a jak u Was z panleukopenią?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości