Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 14, 2009 11:43 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

a foty jedzenia będą? :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon gru 14, 2009 11:53 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

Za Papulka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon gru 14, 2009 11:58 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

alus1 pisze:a foty jedzenia będą? :mrgreen:

Jutro, Alusia, jutro. Nie mam dziś do tego głowy :|
Pyszny był makaronik :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon gru 14, 2009 12:10 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

Sznycuś jest zagadką, no. Czemu on chce jeść? Teoretycznie surowe mięso mogłoby mu chyba drażnić wątrobę, ale musiałoby mieć szansę najpierw dotrzeć do środka :roll: .
Sznycku, kciuki i ciepłe myśli nieustająco! :ok:

JoasiaS pisze:Pyszny był makaronik :1luvu:

Jaki piękny oksymoron :mrgreen: :lol:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pon gru 14, 2009 12:50 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

JoasiaS pisze:więcej :| . Mięsko zmiksowane bardzo chciałby jeść, ale nie może przełknąć nawet tych malusienieczkich kawałków... Równocześnie kawałeczki pokruszonego czekoladowego herbatnika przełknąć umie. Nic z tego nie rozumiem, nic... :roll:

Mięsko się znudziło 8) :wink:

Głaski i kciuki dla Papcia :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon gru 14, 2009 13:05 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

JoasiaS pisze:
Avian pisze:Jak po weekendzie ?

A zamęt w robocie od rana :roll:

Papulek bez zmian :roll: . Apetyt weekendowy na 4 strzykawki dziennie. Avian, nie wiem jakim cudem ty wmuszasz więcej :| . Mięsko zmiksowane bardzo chciałby jeść, ale nie może przełknąć nawet tych malusienieczkich kawałków... Równocześnie kawałeczki pokruszonego czekoladowego herbatnika przełknąć umie. Nic z tego nie rozumiem, nic... :roll:

Ja też nie rozumiem ... mój łazi po kuchni, ewidentnie szuka czegoś do zjedzenia, a po podstawieniu miseczki dwa razy liźnie i odchodzi ... albo od razu odchodzi ...
Wczoraj wcisnęłam 3xpo dwie strzykawki :D Grzecznie łyka, nie broni się na szczęście.

Papciu, łykaj grzecznie, trzeba jeść :ok:

mój dziadek jest teraz w szpitalu, mógłby już wyjść, ale nie chce jeść ... kota mogę karmić strzykawką, ale dziadka raczej sie nie uda :roll:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon gru 14, 2009 13:18 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

Avian pisze:
JoasiaS pisze:
Avian pisze:Jak po weekendzie ?

A zamęt w robocie od rana :roll:

Papulek bez zmian :roll: . Apetyt weekendowy na 4 strzykawki dziennie. Avian, nie wiem jakim cudem ty wmuszasz więcej :| . Mięsko zmiksowane bardzo chciałby jeść, ale nie może przełknąć nawet tych malusienieczkich kawałków... Równocześnie kawałeczki pokruszonego czekoladowego herbatnika przełknąć umie. Nic z tego nie rozumiem, nic... :roll:

Ja też nie rozumiem ... mój łazi po kuchni, ewidentnie szuka czegoś do zjedzenia, a po podstawieniu miseczki dwa razy liźnie i odchodzi ... albo od razu odchodzi ...

Dokładnie tak samo to u mnie wygląda :|
Powoli godzę się z tym, że on już nigdy nie zaskoczy z tym jedzeniem i zawsze już będę go tak karmić strzykawką :roll: .
W wolnym czasie podczytuję wątek kotów chorych na wątrobę, ale nie było tam takiego przypadku jak Sznyc :roll:

Avian pisze:mój dziadek jest teraz w szpitalu, mógłby już wyjść, ale nie chce jeść ... kota mogę karmić strzykawką, ale dziadka raczej sie nie uda :roll:

Przykro mi, Avian... :(
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon gru 14, 2009 14:34 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

Może go mdli?
Jest głodny, ale jak mu zapachnie jedzonko to ma mdłości.
Mdłości są zarówno przy problemach z nerkami jaki i wątróbką :roll: .

:ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon gru 14, 2009 14:46 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

MarciaMuuu pisze:Może go mdli?

Sama już nie wiem, Martuś :( . A jak wcina czekoladowe ciastko to nie ma mdłości? Albo jak wieczorem oblizuje drugą pod rząd strzykawę z gerberem (od którego zapachu mnie już prawdę mówiąc lekko mdli :wink: )? On wącha zmiksowane, gotowane mięsko i aż mruczy, tak by je chciał zjeść. Ale liźnie trochę i odwraca głowę :(
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon gru 14, 2009 14:54 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

JoasiaS pisze:
MarciaMuuu pisze:Może go mdli?

Sama już nie wiem, Martuś :( . A jak wcina czekoladowe ciastko to nie ma mdłości? Albo jak wieczorem oblizuje drugą pod rząd strzykawę z gerberem (od którego zapachu mnie już prawdę mówiąc lekko mdli :wink: )? On wącha zmiksowane, gotowane mięsko i aż mruczy, tak by je chciał zjeść. Ale liźnie trochę i odwraca głowę :(

może organizm sam mu podpowiada co ma jeść a co mu zaszkodzi :roll:

alus1

Post » Pon gru 14, 2009 14:58 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

alus1 pisze:może organizm sam mu podpowiada co ma jeść a co mu zaszkodzi :roll:

Dziś w wątku wątrobowców wyczytałam:
"dieta watrobowa to dieta lekkostrawna z umiarkowana iloscia bialka.
Czyli wszelkie karmy watrobowe, ale i wszelkie intestinale jak najbardziej sie nadaja.
Mieso - gotowane wylacznie.
Chude - drob glownie.
Moze byc z ryzem, z marchewka"

No to może ten Sznycowy organizm zechciałby mu podpowiedzieć, że gotowany, zmiksowany kurczaczek jest dla niego lepszy od ciastek? :crying:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon gru 14, 2009 15:02 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

JoasiaS pisze:No to może ten Sznycowy organizm zechciałby mu podpowiedzieć, że gotowany, zmiksowany kurczaczek jest dla niego lepszy od ciastek? :crying:

no mój tez mi nie chce podpowiedzieć :roll:

alus1

Post » Pon gru 14, 2009 15:04 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

alus1 pisze:
JoasiaS pisze:No to może ten Sznycowy organizm zechciałby mu podpowiedzieć, że gotowany, zmiksowany kurczaczek jest dla niego lepszy od ciastek? :crying:

Ręce mi opadają... Ciebie już na siłę karmić nie będę :lol: :lol: :lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon gru 14, 2009 15:13 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

JoasiaS pisze:
alus1 pisze:

Ręce mi opadają... Ciebie już na siłę karmić nie będę :lol: :lol: :lol:

gerberkiem :strach: :strach: :strach: tylko na silę po dobroci tego nie zjem :mrgreen:

alus1

Post » Wto gru 15, 2009 13:26 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Kalendarz str. 81 :-)

Hejka - co tak cicho 8O

Joasiu skrobnij słówko - czy wszystko oki :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]