jakby co, nasle swider death squadron, coby wymusic zeznania co do tozsamosci rzeczonej. a potem bardzo chetnie razem z wami sie nia zajme. moge odtanczyc na niej kujawiaka.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Neon świeci ale obym nie musiala z niego korzystać.
ASK@ pisze:I Tysonek tez go szukał.Ostatnio bawili sie coraz cześciej.Dziś okropny dzień u nas bo pańcia (czyli ja)ma wyjatkowo zly humor. PikusBury znow przestał korzystac z kuwety i zalał naszego dywanowego prawie nowego persa, koty zaczely drzec koty i poszła ściera w ruch ku ich ździwieniu wielkiemu(na nie rzadko sie złoszczę).To potem jak chcialam sie przytulic i pomruczeć obsyczały obrażone na mnie a Rudzik dal nogę .Poszłam dokarmic dziczki karmicielki i koty kaszlace i prychajace zaczynaja byc. A mowiłam ,że jedna kicia źle wyglada i powinna dac jej leki. Ona moze je brac na ręce ode mnie uciekaja. Nawet leki dalam. Cholera jasna,zaraz reszta bedzie chora. Postawiłam budki steropianowe to pyta kiedy wiecej dostarczę bo tych za mało. Miała pójść na budowę i uprosic o steropian to TZ by dokleił. Jak my wracamy to juz nic nie załatwimy. Pokazać tylko palec z pomoca to pożrą cała reke.Kotów jednak żal bo czekają, wybiegaja na spotkanie i piszcza z radochy przy michach.Poza tym niedziela jest prowerowa.
Jaka okropna rodzinna niedziela![]()
![]()
Chyba całkiem sie rozkleiłamZima to ciężki czas dla kociar!
ASK@ pisze:Pikuś nadal olewa chatę . Złapałam go dzis jak patrzac mi w oczy przykucnał na dywanie ... Sama nie wiem co z tym kotem mam zrobić. Wydawało się,że jest lepiej,a tu znów zaczął. Nawet kuwety w różnych miejscach są rozstawione a on je znów omija.
ASK@ pisze:Właśnie wróciłam z Tysonkiem od weta. Oczywiście spóźnił sie i ja też. Uszyska juz całe niebo lepiej ale jeszcze mamy wpuszczać krople. Nie podobało mu sie teraz wyraźnie wyjmowanie z kontenerka i grzebanie w uszach.Ale krew nie polała sie.
Rano ganiał za kulką papierowa az podłoga huczała. Powoli robi sie domowy koteczek ale z humorkami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości