Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 13, 2009 13:34 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

nifredil pisze:Iwetka własnie odebrałam PW od Izy :) i super!!

teraz jestem w trakcie pichcenia obiadu, ale jak skończę to napiszę do Ciebie PW i ustalimy wszystko ok?

Ok, ja też biegam miedzy kuchnią a kompem 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie gru 13, 2009 14:02 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Ciesze sie bardzo, ze szczecinski oddzial TOZ-u bedzie pomagal p.Izie w adopcjach.
Wg mnie jest to najlepsze rozwiazanie.
Szczerze mowiac, liczylam na to po cichu.
Chce przypomniec, ze w ostatnich latach wlasnie dzieki tej organizacji mozliwa byla sterylizacja kilkudziesieciu kotek wolnozyjacych z terenow, gdzie karmi p.Iza.
Tylko w biezacym roku p.Iza wysterylizowala w TOZ-ie prawie 30 kocic glownie z terenow opuszczonych dzialek na dawnym lotnisku w Dabiu.
Wspomne rowniez o solidnych budkach dla zewn. kotow p.Izy, jakie zostaly przydzielone w tym roku przez TOZ.

NOT

Od: Wto wrz 02, 2008 23:26

Post » Nie gru 13, 2009 15:27 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

ale wiesci :mrgreen:
tak sie ciesze ogormnie ze TOZ pomoze Izuni :lol: dobrze ze wkoncu sie wszystko wyjasnilo :ok:

oczywiscie jak najbardziej do zbiorki sie dolacze tyle ze w przyszlym tygodniu :roll:
(musze najpierw mamie pieniadze przeslac :wink: )

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie gru 13, 2009 18:27 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Ja również się cieszę.
Ale oczekiwałabym jeszcze czegoś.... W końcu padło tu sporo ciężkich słów.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie gru 13, 2009 21:16 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Megana na tym wątku zostałam nazwana żebraczką, opluta na wszelkie sposoby i nikt zadnych słów kulturalnych nie znalazł
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Nie gru 13, 2009 21:37 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Pon. 7.grudnia 2009
NOT pisze:Napisze tylko w jednej sprawie.
P.Izo prosze nie wpuszczac do swojego domu tych rzekomych inspektorek.
Podejrzewam, ze ich intencje nie sa dobre i niezaleznie co zobacza beda opowiadac swoje.
A jesli tak bardzo one chca wejsc, to niech zalatwia sobie nakaz od sedziego.
Towarzystwo policji i strazy miejskiej to za malo, by wedrzec sie do prywatnego domu.
NOT

Niedziela 13.grudnia 2009
NOT pisze:Ciesze sie bardzo, ze szczecinski oddzial TOZ-u bedzie pomagal p.Izie w adopcjach. Wg mnie jest to najlepsze rozwiazanie. Szczerze mowiac, liczylam na to po cichu.

NOT, cóż za rozbieżność opinii.
To w końcu jaki jest ten nasz TOZ? Ma złe intencje, czy fajnie, że będzie pomagał?
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Nie gru 13, 2009 21:45 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Dziewczyny wątek ten nie służy takim dyskusjom. Na wszelkie Wasze oskarżenia jakie posypałyście na Izę, sa odpowiedzi w notatce z TOZ. Żadne nie zostało potwierdzone. Tylko ilość kotów a to Iza nigdy nie ukrywała. To co się działo nie powinno mieć miejsca.

Kwestie osobiste proszę rozstrzygać na PW!!!
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Nie gru 13, 2009 22:08 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Ja powiem tylko jedno i znikam... W tydzien to ja mieszkanie moje wytapetowalam samodzielnie .
Dobrej nocy.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie gru 13, 2009 22:12 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

kya pisze:Ja powiem tylko jedno i znikam... W tydzien to ja mieszkanie moje wytapetowalam samodzielnie .
Dobrej nocy.

gratuluje !!! ale nie o tym ten wątek.
Obrazek--

nifredil

Post » Nie gru 13, 2009 22:17 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Megana pisze:Ja również się cieszę.
Ale oczekiwałabym jeszcze czegoś.... W końcu padło tu sporo ciężkich słów.

widzisz Megana
w wyzszych sferach to jest tak ze niestety poczucia przyzwoitosci za grosz nie ma.
z wierzchu zawsze wszystko ladnie wyglada
a w srodku hmy :roll:
mozna tak by dlugo kontemplowac i w ogole ale po co
najwazniejsze ze TOZ zobligowal sie do pomocy ,to mnie ogromnie cieszy :D

a tak na marginesie dodam i uciekam spac :wink:
ciekawe jak szybko kota bialaczkowego mozna uzdrowic i przemienic w kota zdrowego :roll: hmy nie -glupie pytanie przeciez
tydzien to szmat czasu ,cala wiecznosc bym rzekla
ale przeciez hmy chore koty mozna jeszcze wywalic albo zamiesc pod kanape a na salony wystawic te lepsze okazy
zawsze to jakis sposob zeby zmylic i oszukac -nieprawda :wink:

spokojnej nocy :wink:

wiora

Post » Nie gru 13, 2009 22:19 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Wkleję teraz informację od Izy :)

"Witam Serdecznie Dziewczyny. Ze zdrowiem nadal u mnie kiepsko. Pogoda u nas dziś bardzo mrozna i marznę okrutnie.Jestem tu jednak po to, aby podzielić się z Wami Dobrymi Wieściami,a takich na naszym wątku w tym roku było chyba nie za wiele.

Dziewczyny z watku sprawiły mi ogromna radość i obdarowały prezentami.Przyszła paczka od Afatimy, kilka kompletów pieknej nowej pościeli, obrus świąteczny, słodkości, słodkie winko, niezbędzne mi leki i kurtka cieplutka od Megany. Kupa pojemniczków dla kociaczków.I chrząstka rekina. To bardzo wazne. Biore codziennie jak Ola przykazała... Pięknie Dziękuję z Całego Serca . :1luvu: :1luvu:

Prawdziwe szaleństwo świateczne ogarnęło Iwetkę i tak zaszalała, że nie mogłam własnym oczom uwierzyć. Jej Maż Piotr przywiózł mi tu paczek a paczek, a co było duzym szokiem dla mnie Iwetka podarowała mi zamrazarkę. Mamy więc teraz gdzie mrozic i mozna zrobić zakupy na parę dni i co dzień nie biegać za korpusami. Jak wróci Mąż to zaopatrzymy przed swietami wszystkie szuflady. A....A w szufladach, bo nie były puste, było miesko mielone dla kociaczkow w ilości....30 kg!!!Karton mieszanki Royala 10 kg, cieplusie skarpetki kilka par, cieplutkie rekawiczki, Kawa, słodkosci, podkładki no cuda, cuda. Niewiem czy czegoś nie pominęlam .Pojemniczki dla kociaczkow, ręczniki jednorazowe, ściereczki.Pewnie tak. Ale jak zajrzałam na spod kartonu to nie wiedziałam czy mam oglądać czy próbować. Iwetka przysłała mi mase Swoich rarytasów własnej produkcji. Jej znane na kocim Bazarku fantastyczne przetwory. Dżemiki, konfitury, surówki, galaretki a nawet nalewka.A i wor orzechów.......I co Wy na to dziewczyny???Ustawie sobie to chyba i bede patrzec. Wyglada tak pieknie ze wystarczy popatrzec. Widok jest mniam, mniam.....Kochane Jesteście Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" :1luvu: :1luvu:
Obrazek--

nifredil

Post » Nie gru 13, 2009 22:24 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Wiora skoro piszę do jednych to i muszę do drugich :roll: Proszę już o niekomentowanie w ten sposób postów (chodzi mi o pierwszą część) Zostawmy już wątek kotom ok, bo od słowa do słowa znowu powstanie jakaś awantura.
Obrazek--

nifredil

Post » Nie gru 13, 2009 22:37 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Nifredil, się uśmiecham o numer konta.. póki nie zaczęłam świątecznych zakupów :mrgreen:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie gru 13, 2009 22:41 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Afatima pisze:Nifredil, się uśmiecham o numer konta.. póki nie zaczęłam świątecznych zakupów :mrgreen:

o matkooo zapomniałam :D Już ślę PW
Obrazek--

nifredil

Post » Nie gru 13, 2009 22:48 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

nifredil pisze:Wiora skoro piszę do jednych to i muszę do drugich :roll: Proszę już o niekomentowanie w ten sposób postów (chodzi mi o pierwszą część) Zostawmy już wątek kotom ok, bo od słowa do słowa znowu powstanie jakaś awantura.

jasne Agus
dla kotow wszystko-od tej pory dzyt :| ani mru mru :wink:

Iwetka ja podam Ci moze moj adres
ulitowalabys sie moze w ten swiateczny czas nad bidakami z emigracji
jak tak czytam o tych Twoich slodkosciach przetworach to mnie sie papa zaczyna slinic...a ja nawet jakbym chciala to nie mam z czego konfiturek sobie tutaj uklepac :placz: ziemniak jablko -co za roznica jesli smakuja tak samo :placz:

:spin2:

wiora

[poprzednia][następna]