Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 13, 2009 18:21 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

viewtopic.php?f=13&t=104872
białej kici ze schronu założyłam wątek, proszę o podnoszenie

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie gru 13, 2009 19:56 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

A tak zupełnie off top: czy ktoś miałby ochote na oryginalne Malibu w ładnym kartoniku?cena umowna-dla Kociej Chatki?Widziałam na bazarku,wszak to koci drink-z mlekiem :ryk: Wtedy dostawa na tej imprze ,co to ma być!
To znaczy,nie ja zakupię do wypicia :cry: tylko przekażę własne za wsparcie dla K.Ch co łaska.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Nie gru 13, 2009 20:19 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

mamaja4 pisze:A tak zupełnie off top: czy ktoś miałby ochote na oryginalne Malibu w ładnym kartoniku?cena umowna-dla Kociej Chatki?Widziałam na bazarku,wszak to koci drink-z mlekiem :ryk: Wtedy dostawa na tej imprze ,co to ma być!
To znaczy,nie ja zakupię do wypicia :cry: tylko przekażę własne za wsparcie dla K.Ch co łaska.

Ty lepiej na to spotkanie nic nie przywoź alkoholowego.Ostatnio na imprezę Iweta przywiozła kocie wino miało iść na licytację i co?poszło ale w gardło :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie gru 13, 2009 21:04 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Dziecie, dzieci, dzieci Drogie.
Absolutnie z nikim się nie żegnam. I nikt z Nas też się nie wybiera /póki co/ :twisted:

Spotkanie ma być reasumujące b.r.oraz przedświąteczne życzenia mamy sobie złożyć. No i oblać moje kolejne urodzinki. W sumie to tak:
- kocia impra
- podsumowanie mijającego roku
- moje urodzinki
- koniec roku
- zbliżające się święta.

To powodu dla których chcemy się spotkać :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie gru 13, 2009 21:05 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Tak trzeba było od razu :lol: :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie gru 13, 2009 21:24 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

terenia1 pisze:ObrazekObrazek

Te 2 koty są bardzo wychudzone i wydają sie być w złym stanie, boki zapadnięte, futro koszmarne :cry: :cry: oby ktoś je wypatrzył i zabrał póki jeszcze żyją :(
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Nie gru 13, 2009 21:27 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

MIKUŚ pisze:Dziecie, dzieci, dzieci Drogie.
Absolutnie z nikim się nie żegnam. I nikt z Nas też się nie wybiera /póki co/ :twisted:

Spotkanie ma być reasumujące b.r.oraz przedświąteczne życzenia mamy sobie złożyć. No i oblać moje kolejne urodzinki. W sumie to tak:
- kocia impra
- podsumowanie mijającego roku
- moje urodzinki
- koniec roku
- zbliżające się święta.

To powodu dla których chcemy się spotkać :mrgreen:

A nie można by tego spotkania przesunąć na piąteczek 18.12 :?: 8) :mrgreen:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Nie gru 13, 2009 21:47 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

a można się wprosić na takie spotkanie :oops:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie gru 13, 2009 22:09 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Nie wiem jak inni Asiu, ale Ja na pewno 18 odpadam. Niech każdy się wypowie.

A wbić może każdy.
MIKUŚ

Post » Nie gru 13, 2009 22:26 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Kleo pisze:
terenia1 pisze:ObrazekObrazek

Te 2 koty są bardzo wychudzone i wydają sie być w złym stanie, boki zapadnięte, futro koszmarne :cry: :cry: oby ktoś je wypatrzył i zabrał póki jeszcze żyją :(

To samo chciałam napisać :(
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Nie gru 13, 2009 23:45 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Madziula pisze:straszne zdjęcia :( :crying:
i ta biedna kicia w tym koszyczku ... :crying:
proponuje niezły szantaż
a może by wysłać zdjęcia bezpośrednio mailem na sekretariat prezydenta miasta naszego ??
i może gdzieś do toz'u ale katowickiego nie naszego
i do wiadomości zagłębia
a wszystko wysłać do wiadomości do schronu mailem albo pocztą ...

może stwórzmy tu jakiś tekst

Trzeba uwazac, bo własnie mamy dymy w schronie we Wrocławiu-skarga poszła do TOZU i teraz wolontariuszkom pani kierownik zakazała przychodzenia i adoptowania zwierzat, masakra cholera... :evil: Wszedzie tak jest...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie gru 13, 2009 23:51 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:Trzeba uwazac, bo własnie mamy dymy w schronie we Wrocławiu-skarga poszła do TOZU i teraz wolontariuszkom pani kierownik zakazała przychodzenia i adoptowania zwierzat, masakra cholera... :evil: Wszedzie tak jest...

I właśnie dlatego jestem przeciwna krzyczeniu wszystkich. Bo tak to już jest krzyczycie, krzyczymy i co z tego...............
Nie chodzi Nam o to by zamknęli Nam drogę.
Jeśli coś zrobić to z głową. Przedewszystkim pod kątem prawnym, bo dzikim tłumem to nic niestety w tym Państwie się nie zrobi :roll:
MIKUŚ

Post » Nie gru 13, 2009 23:54 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Czasami mam takie wrażenie , że dla niektórych najważniesze jest to żeby chyba te zwierzaki w schronach umierały zgodnie z literą prawa :evil: choćny taka kwarantanna - no zgadzam się ważna rzecz, tyle że efekt est taki że większość kotów takiej kwarananny nie przeżywa, no ale przepis jest i tzreba go przestrzegać :evil: teraz jest taka sytuacja jest w schronisku kotek - jego właściecielka poszłą do szpitala, a kociaka podobnież policja przywiozła do schronu. Kociaka nie można wydać i nikt go nie wyda, a kociak przez 3 dni pobytu w schronie wygląda jak połowa :cry: prosiłam żeby ustalić dane właścicielki można by podjechać do szpitala i porozmawiać z tą panią bp może ona nawet nie wie co się dzieje, jaki tego będzie efekt - kociak nie przeżyje no ale najważniesze, że przestrzegano litery prawa :evil: tylko zawsze mnie uczono, że podobnież to nie życie dostosowywuje się do prawa, a prawo do życia.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon gru 14, 2009 0:12 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Informuję że dziś na konto Martiki wysłałam kwotę uzbieraną z bazarków - jest to kwota 170 zł - o wiele większa niż się spodziewałam :P nie byłoby jej dzięki
Mraty,Slapcia,Munabravy,Mikuśi,Agnieszki z Wrocławia i Aleksandry z Warszawy :piwa: dziękuję wszystkim :ok:
pozdrawiam :1luvu:

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Pon gru 14, 2009 7:47 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

witam z rańca ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]