IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 13, 2009 15:19 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
modeleczka
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie gru 13, 2009 16:22 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Piękne zdjęcia :) razem z Pchełką je oglądałyśmy ;)
Cieszę się że malutka dzielnie zniosła podróż, bo bałam się, że za bardzo była wymęczona tą drogą, w końcu z dwie godziny darła się jak opętana i próbowała wydostać z transportera drapiąc i go szarpiąc, ale najważniejsze, że nie jest już w schronie

Trzymaj się Iskiereczko, teraz będzie już tylko lepiej :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie gru 13, 2009 17:29 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Śliczna Iskierka :-) Mam nadzieje ,ze szybko znajdzie DS :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Nie gru 13, 2009 18:47 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Mała szczęściara :) :) .

myszka007

Od: Sob maja 09, 2009 18:21

Post » Nie gru 13, 2009 19:18 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

kiche_wilczyca pisze:Piękne zdjęcia :) razem z Pchełką je oglądałyśmy ;)
Cieszę się że malutka dzielnie zniosła podróż, bo bałam się, że za bardzo była wymęczona tą drogą, w końcu z dwie godziny darła się jak opętana i próbowała wydostać z transportera drapiąc i go szarpiąc, ale najważniejsze, że nie jest już w schronie

Trzymaj się Iskiereczko, teraz będzie już tylko lepiej :ok:

I tu się należą ogromne, wielkie, gorące podziękowania
dla Wilczycy i Satyryka za poświęcenie
całego dnia, energii, wszystkiego i zawiezienie Kici do Cameo,
a trzeba dodać, że zanim wyruszyli to dzielnie i sprawiedliwie wygłaskali
wszystkie koty w schronisku :P :ok:
Jesteście niezwykli z całego serca dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Nie gru 13, 2009 19:20 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Kolejny kot wyciągnięty ze schroniska
Iskierka na Gwiazdkę:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie gru 13, 2009 20:07 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Cameo - czy Iskierka pozostaje na tym wątku czy będzie razem z Burym Trio? Bardzo się cieszę ze wspaniałych wieści! Kibicowałam kotce od kiedy zobaczyłam fotki, na których widać jak próbuje się wyrwać ze schroniska.

Cameo, a testy FIV/FELV udało Ci się zrobić? W schronie czy załatwiliście od weta i sami zrobiliście?
Aaaa i czy pozostałe na grzybka masz zaszczepione, bo ja właśnie z dylematem kontaktów kocich się borykam.

Powodzenia w leczeniu koteńki. Nasza Minka też z grzybkiem walczy. Przesyła pomruczenia :love: .
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie gru 13, 2009 20:16 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

rybcie pisze:Cameo - czy Iskierka pozostaje na tym wątku czy będzie razem z Burym Trio?

Nie, z racji tego że nie jest całkiem bura :twisted: za jakiś czas założę jej własny, indywidualny wątek, tylko dla niej, a narazie będziemy sobie pisać tutaj ;)

Testy - będziemy jej robić tu, na miejscu.

To kocia z ADHD, jednym susem wskoczyła na blat w kuchni - nawet się nie zastanowiła, czy to się jej uda :twisted: wsuneła ogromną porcję kurczaka, nawet miała ochotę na kości :roll: ukradła mi jednego gnata z blatu :twisted: potem zaczeła dobierać się do mojego gulaszu :twisted: ale szybko odpuściła :twisted:

ruru, w książeczce nie ma wpisu o sterylce - jesteś pewna że była sterylizowana?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie gru 13, 2009 20:42 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

oj Iskierko ty spryciulo - specjalnie nie jadłaś, żeby nam pokazać, że bardzo domu potrzebujesz.
Cameo dziękuję Ci za to, że wzięłaś małą :1luvu: :1luvu: :1luvu:
będę trzymać wielkie kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie gru 13, 2009 21:08 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Cameo pisze:
ruru, w książeczce nie ma wpisu o sterylce - jesteś pewna że była sterylizowana?

Cameo, niczego nie jestem pewna, tak było mówione, że po sterylce
sprawdź na brzuszku, powinny być ślady
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Nie gru 13, 2009 21:29 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Cameo, podobnie było z Minką. W ogłoszeniu było wpisane, że była sterylizowana, Krzysiek na miejscu powiedział, że nie wie a u wetki dopiero sprawdzimy. Może uda się coś stwierdzić, bo kuweta pachnie kotem niesterylizowanym :roll: , ale nie mam doświadczenia, więc zaczekam na opinię dr Ewy.
Ruru - a skąd czerpiecie te informacje? W przypadku Minki ten kto ją przekazał - mówił coś? Bo w karcie nic nie było? Nie wiem jak do schronu trafiła Iskierka.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie gru 13, 2009 21:47 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

śliczna mała :)

tylko pls, nie wrzucajcie czarno-białych zdjęć, bo zawału serca dostanę. na miau takie foty kojarzą mi się jednoznacznie...

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Nie gru 13, 2009 21:55 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Sis pisze:tylko pls, nie wrzucajcie czarno-białych zdjęć, bo zawału serca dostanę. na miau takie foty kojarzą mi się jednoznacznie...
mam to samo :( przerażona zawsze jestem...

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon gru 14, 2009 8:02 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

co do brzuszka, jak sie wygoli powinno widac blizne.
Moja Amiska byla podgalana do usg nerek i widac blizne po sterylce jak ta lala a to juz dwa lata :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon gru 14, 2009 8:11 Re: IskierkaPostanawiaZniknąćSchŁódź.. i pojechała do Cameo:)

Super że Iskierka doszła do siebie. W transporterze śpiewała serenady do wolności, że nawet jamnik chciał ją uspokoić na swój psi sposób (pozytywny). Zdjęcia świetne. Wielkie kciuki za małą :ok: :ok:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

[poprzednia][następna]