Józefina, ruda, persowata. W DT. Str. 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 11, 2009 23:39 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

Ach te błękitne oczy :1luvu:
Obrazek

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Sob gru 12, 2009 17:24 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

wrzuciłam juz na NK.. :ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob gru 12, 2009 23:30 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

Dziękujemy :ok: Koteczek się przypomina i domku szuka :ok:

Agness78

Post » Nie gru 13, 2009 14:59 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

Agness78 pisze:Ach te błękitne oczy :1luvu:
Obrazek

Cinek się przypomina :ok:

Agness78

Post » Nie gru 13, 2009 17:51 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

Banerek dla kotka :D

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hx85l][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/5e6bf4f08e.gif[/img][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie gru 13, 2009 22:16 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

Bardzo dziękujemy za śliczny banerek :1luvu:

Agness78

Post » Nie gru 13, 2009 22:43 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

własnie napisała do mnie dziewczyna na NK..ze jej kolezanka jest bardzo zainteresowana Cinkiem i jest z Wrocławia...ale powiedziałam niech sie sama do mnie zgłosi, juz takie pierniczenia to słysze po kilka razy dziennie,ale mnie wkurza takie zaangazowanie.I nie wiem dlaczego wszyscy mysla,ze te wszystkie zwierzeta co polecam w galerii adopcja pilnne1sa u mnie-kurka nie wiem.Albo właza w mój profil i moich rezydentów polecaja i wklejaja jako poszukujacych domów :evil: Chyba mnie jakis nerw ogarn ał, bo nie zauwazyłam ,ze Cinek slicznotek jest w Poznaniu!,ale jak cos do Wrocławia pojedzie?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie gru 13, 2009 22:50 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

Agnes odberz priv
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie gru 13, 2009 22:55 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

martazd pisze:Kot ideał - mruczy na sam widok człowieka i lubi spać w łóżku.
Bardzo lubi się bawić, jest radosnym, towarzyskim kotem.
Dobrze dogaduje się z innymi kotami, myślę, że byłby szczęśliwy mając za towarzysza młodego, przyjacielskiego kota.
Ma 2 lata. Jest wykastrowany.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Przyjechał do mnie ze schroniska we Wrocławiu.
Był kotem domowym, wychodzącym. Przyniósł go właściciel, bo ze względu na swoją alergię (ponoć uczulony na słońce), syjamek nie może wychodzić na dwór, a w jego domu nie jest to możliwe.
Cinek nie jest uczulony na słońce. Ma alergię pokarmową. Wystarczy odpowiednia dieta, żeby utrzymać go w zdrowiu.

DUŻO ZDJĘĆ

Tak się czuł się u mnie w 2 godziny po przyjeździe:
ObrazekObrazekObrazek
W schronisku spędził miesiąc. W klatce, z której próbował się wydostać, raniąc się w głowę:
Obrazek

Renata zainteresowana jest Cinkiem-podała mi przez kolezanke swój telefon, bo dostepu do neta nie ma.Mysle,ze któras Duszka z Wrocka powinna(pliss0sie z nia skontaktowac i sprawdic domek.Numer telefonu podam na priva.Moze to ten domek?Nie znam dziewczyny-od razu mówie, wiec w Wasze sadne rece oddaje decyzje... :mrgreen: :piwa:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 14, 2009 7:54 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

Amyszko, banerek super. Dzięki.

BOZENAZWISNIEWA, Cinek jest pod moją opieką, więc chętnych do adopcji prosiłabym kierować do mnie.
Tel. 600 288 447.

martazd

Od: Nie lis 04, 2007 23:46

Post » Pon gru 14, 2009 8:30 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

martazd pisze:Amyszko, banerek super. Dzięki.

BOZENAZWISNIEWA, Cinek jest pod moją opieką, więc chętnych do adopcji prosiłabym kierować do mnie.
Tel. 600 288 447.

Przesle Tobie na priv telefon do Renaty tez.Chciałam,zeby dziewczynki z Wrocka domek sprawdziły... :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 14, 2009 9:03 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

No to trzymam kciuki żeby to fajny i zdecydowany domek się okazał :ok: :ok: :ok:
A jeśli tak to .... Karotka pakuj walizki bo kota do Wrocławia trzeba będzie przywieźć :twisted: :lol: :wink:

P.S. Bożenko ja to wiedziałam że twoje konto na NK czyni cuda .... może i tym razem sie uda :ok:

Agness78

Post » Pon gru 14, 2009 9:29 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

Agness78 pisze:No to trzymam kciuki żeby to fajny i zdecydowany domek się okazał :ok: :ok: :ok:
A jeśli tak to .... Karotka pakuj walizki bo kota do Wrocławia trzeba będzie przywieźć :twisted: :lol: :wink:

P.S. Bożenko ja to wiedziałam że twoje konto na NK czyni cuda .... może i tym razem sie uda :ok:

Konto cudów nie czyni, a Wy i tak dom musicie same sprawdzic..bo dziewczyny nie znam, a Ona jeszcze nawet fotek Cinka nie widziała :wink: tylko po opisie kolezanka jej o Cinku szepneła,ze taki jak w opisie... :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 14, 2009 20:14 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

Pani z NK zaoferowała Cinkowi dom wychodzący. Cinek nie jest zainteresowany takim domem. ;)

martazd

Od: Nie lis 04, 2007 23:46

Post » Pon gru 14, 2009 20:26 Re: Błękitnooki prawie syjamek szuka domu.

No,ale zaoferowła.Tak prawde mówiac ja mam kilka kotów moich starszych rezydentów i one ze mna wyhodza na dwór :D no samopas nie, ale jak jest ciepło, to do sadu wychodzimy .Ale Ty decydujesz, czyli szukamy dalej :)
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]