Hej Wrocław słyszycie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Ciesz sie dziewczyno, bo ja to tez robię.Poczekamy zobaczymy. Kocur który nie syczy na obce stado, to kocur rozluźniony, a on nie syczał. On spokojnie przechodził od jednego kota do drugiego. Masz rację, że wystraszony kocur może nieźle wystraszyc. Nie raz mi sie to zdażyło. Ale ten kocur ma spokojnie oczy i rozluźnione ciało.
Hej Wrocław słyszycie![]()
![]()
![]()
IKA 6 pisze:Ciesz sie dziewczyno, bo ja to tez robię.Poczekamy zobaczymy. Kocur który nie syczy na obce stado, to kocur rozluźniony, a on nie syczał. On spokojnie przechodził od jednego kota do drugiego. Masz rację, że wystraszony kocur może nieźle wystraszyc. Nie raz mi sie to zdażyło. Ale ten kocur ma spokojnie oczy i rozluźnione ciało.
Hej Wrocław słyszycie![]()
![]()
![]()
IKA 6 pisze:Przepraszam ale wychodze znetu. Mój ślepinka Biesik jest w bardzo złym stanie![]()
![]()
IKA 6 pisze:Tak dune przyjechały do mnie. Fundacja na razie wycofała sie z adopcji Rudusia, a on nie mógł czekać juz dłuzej. a Dudus został oddany z powrotem na chwile przed wyjazdem i załapal sie na wyjazd. Teraz w jednym pokoju jest czerwono
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 147 gości