ALERGIA Gd.Pimpuś i Psotka NIE MOGA zostac w DS pomocy! str

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro gru 09, 2009 20:58 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

hop!

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Śro gru 09, 2009 22:50 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

zaraz tam hop....

wymiiiiiiśkuj ich.... wytarmoś i wycałuj :oops:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw gru 10, 2009 14:52 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Podnoszę, bo może prawdziwy kociolubny domek je zauwazy i się zakocha tak jak ja, bo chyba bardziej nie mozna :D

Wszystkie karesy Oleńko przekazane, w zamian masz piekne mrrrrrrrrrrrrrrrrru :)

gisha

Post » Sob gru 12, 2009 12:21 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Piratowi rosną nowe kiełki obok mleczków, mam nadzieję, ze stare szybko wypadną :D
Kociaki się starzeją a nikt o nie nie pyta :(

gisha

Post » Sob gru 12, 2009 12:31 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

gisha pisze:Piratowi rosną nowe kiełki obok mleczków, mam nadzieję, ze stare szybko wypadną :D
Kociaki się starzeją a nikt o nie nie pyta :(

A może powystawiać ogłoszenia na portalach? może włąsnie tam ktos kto będzie przeglądał ogłoszenia zachocha się w nich?
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Sob gru 12, 2009 19:07 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

mialy ogloszenia, nikt sie nie odzywał, muszę chyba odnowić

gisha

Post » Sob gru 12, 2009 21:39 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

gisha pisze:mialy ogloszenia, nikt sie nie odzywał, muszę chyba odnowić

jak coś to mogę pomóc wystawić jakieś ogłoszenia, może też warto powystawiać na portalach innych miast ( bo raczej adopcje na odległość to na forum miau nie problem :D )

Del

Post » Nie gru 13, 2009 11:01 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Dzięki Del, ale po powrocie kociakow z W-wy boję się oglaszac w innych miastach, bo jak cos nie wyjdzie, to powrot i podroże są stresujące bradzo dla kociaków. :(
Chyba zeby byla 100% pewnosc ze domek super i nie odda juz kociaków.
Ale wiadomo że to loteria a ja jestem za malo wytrzymała na takie niepewności .
Z jednej strony tak strasznie mi zależy zeby znalazly domek a z drugiej tak się boję że cos może nie wyjsc.
One są takie wspaniale, kochane jak wszystkie kociaki ale dla mnie są wyjątkowe.............
Domku , najwspanialszy na świecie, gdzie jestes???????????????????
Rozglądajcie sie proszę, pytajcie rodzinę znajomych , a nuz ktoś kochajacy koty chcialby takie cudne miziaki :)

gisha

Post » Nie gru 13, 2009 16:21 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

gisha pisze:Dzięki Del, ale po powrocie kociakow z W-wy boję się oglaszac w innych miastach, bo jak cos nie wyjdzie, to powrot i podroże są stresujące bradzo dla kociaków. :(
Chyba zeby byla 100% pewnosc ze domek super i nie odda juz kociaków.
Ale wiadomo że to loteria a ja jestem za malo wytrzymała na takie niepewności .
Z jednej strony tak strasznie mi zależy zeby znalazly domek a z drugiej tak się boję że cos może nie wyjsc.
One są takie wspaniale, kochane jak wszystkie kociaki ale dla mnie są wyjątkowe.............
Domku , najwspanialszy na świecie, gdzie jestes???????????????????
Rozglądajcie sie proszę, pytajcie rodzinę znajomych , a nuz ktoś kochajacy koty chcialby takie cudne miziaki :)

Wiem że niestety to dla Ciebie i dla nich wielki stres nieudana adpocja :( ale pomimo wszystkiego trzymam mocno kciuki , że się znajdzie Kochany domek :ok:

Del

Post » Nie gru 13, 2009 21:17 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

A ja cichutko poproszę o prezent świąteczno - urodzinowy w postaci foteczek :oops: Zeby to nie było tak daleko...
Obrazek

Afatima

Post » Nie gru 13, 2009 22:43 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Oleńko, z myslą o Tobie dziś rano zrobilam im takie fotki :D
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiamy serdecznie świątecznie-urodzinowo :1luvu:

gisha

Post » Pon gru 14, 2009 6:29 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

One są idealne....całe szczęście, że mają Ciebie. Gdyby nie ty ....to aż strach pomyśleć..
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon gru 14, 2009 10:06 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

To prawda, dwóch idealnych chłopaków.... i nie będą mieć lepszego domku...
Obrazek

Afatima

Post » Pon gru 14, 2009 10:48 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Wiem, ze u mnie mają bardzo dobrze ale straszliwie się boję ze może to się w kazdej chwili zmienic, dlatego powinny znalezć równie dobrą opiekę u kogoś mlodszego, z ustabilizowaną sytuacją życiową , z zapleczem w postaci rodziny.
Moja kolezanka odeszla nagle w mieszkaniu , w samotnosci, znaleziono ją po kilku dniach z pieskiem,którego wczesniej przygarnęla .Mozecie sobie wyobrazic co z głodu psina zrobila :cry:

Straszliwie się tego boję i mnie to przeraza.Wiele ostatnich lat poświęcałam się opiece nad moimi zwierzakami nie mysląc o sobie , nie moglam nigdzie wyjechać na dluzej, mam stareńką mamę w Lodzi, ona potrzebuje mojej pomocy .Ma 18 letniego persa , do ktorego z kociakami nie mogę jechać.
Nie wiem ile wspólnego czasu nam zostalo, wszystko to bardzo mnie stresuje , idą świeta, mama placze w sluchawkę ,czeka na moj przyjazd .
Co ja mam robic???????
Przepraszam za te czarne mysli , nie oczekuję dla siebie wspólczucia, chodzi mi tylko o dobro kociakow, które mi zaufały, zawierzyły, kocham je bardzo , nie chcę sie z nimi rozstawac :(

gisha

Post » Pon gru 14, 2009 10:57 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

A chłopaków nie dałoby sie ze soba zabrać na swięta? :( Wiem jak to jest, ja w zeszłym roku nie byłam w domu na Boże Narodzenie, ale Melania wyjatkowo źle znosi podróże, nawet najkrótsze.
Obrazek

Afatima

[poprzednia][następna]