devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 13, 2009 14:12 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

wetka sama była niepewna, kot jest niewychodzący, zaszczepiony, więc trudno by coś złapał, jest podejrzenie przeziębienia (na balkon wychodzi na max 5 -10 min) ja sie bałam że coś zjadł i sie zatkał, ale skąd taka wysoka temperatura?? chyba sie przeziębił bidak, ostatnio mroźne powietrze jest.
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Nie gru 13, 2009 14:16 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

całkiem możliwe, że to przeziębienie, na dworze już zimno, a te nasze koty nie przyzwyczajone do marznięcia, oby się ta diagnoza potwierdziła, bo to przynajmniej nic poważnego, przejdzie za 2-3 dni
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Nie gru 13, 2009 15:54 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

Mam nadzieję,ze Mietek czuje się juz lepiej. Kciuki za zdrówko :ok: :ok: :ok:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Nie gru 13, 2009 19:26 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

i jak Mietek? Lepiej?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Nie gru 13, 2009 21:18 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

nie zjadł kolacji, od obiadu zamelinował sie u Mikołaja pod łóżkiem i nie wychodził, teraz wyjęłam go na kolację i widzę że trochę kuleje na prawą łapę, kurcze co jest grane???? :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Nie gru 13, 2009 21:20 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

gosikbaum pisze:nie zjadł kolacji, od obiadu zamelinował sie u Mikołaja pod łóżkiem i nie wychodził, teraz wyjęłam go na kolację i widzę że trochę kuleje na prawą łapę, kurcze co jest grane???? :cry:

kurcze..calici? sama nie wiem, ale tak to wygląda..
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pon gru 14, 2009 7:14 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

a ma jakieś inne objawy poza niejedzeniem i gorączką? Katar? Kaszel?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pon gru 14, 2009 8:58 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

nie, wczoraj tylko ta łapa doszła, dziś wstał na śniadanie, kuleje ale je, nie ma kataru, nie ma wysięku z oczu, jest czysto
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon gru 14, 2009 9:47 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

jak je to już duży postęp :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon gru 14, 2009 10:01 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

Dobrze, że je :)
Ale się chłopak dorobił :?
Kciuki za zdrówko :ok:

A ja wczoraj u sheriny widziałam dziwne zwierzę: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon gru 14, 2009 11:07 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

wróciłam od weta, była inna wetka i stwierdziła ze to od rany po ugryzieniu na łapie, namnażają sie beztlenowce stąd temperatura i ból łapy, jest na niej obrzęk, nie jakiś wielki ale jest. Cieszę sie że jest diagnoza.

tż mi wczoraj na poprawe nastroju pokazał:
http://www.tvn24.pl/-1,10751,1633032,,, ... omosc.html

Kicorku to nowa rasa u Sheriny się pojawiła?? jak Ci się podobała Luśka??? u mnie nie zdążyłaś jej zobaczyć:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon gru 14, 2009 12:08 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

Dobrze, że wiadomo co z Mieciem, najgorsze takie gdybanie..zdrówka :ok:

Kicorku..hehehe..nieżle wyszła fota :lol:
a jakiejś normalnej nie masz? :lol: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon gru 14, 2009 14:42 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

najważniejsze, że to nie wirusówka, a za łapkę i Mietka trzymamy nadal kciuki

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pon gru 14, 2009 15:01 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

sherina pisze:Kicorku..hehehe..nieżle wyszła fota :lol:

W miarę normalne mam ze dwie sztuki. Światło było do kitu :?
Ale nie zdążyłam wrzucić, bo trochę podziubałam na szydełku, a później biegiem do pracy.

Było mi bardzo miło wczoraj z Wami, mam nadzieję, że nie zanudziłam Cię na śmierć :lol:
A mój Cyryl przemykający kanałami mnie zadziwił - małego dziecka się bać :ryk: (dinozaur u mnie został w budce od drapaka)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon gru 14, 2009 18:02 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek chory :(

Kicorek pisze:
sherina pisze:Kicorku..hehehe..nieżle wyszła fota :lol:

W miarę normalne mam ze dwie sztuki. Światło było do kitu :?
Ale nie zdążyłam wrzucić, bo trochę podziubałam na szydełku, a później biegiem do pracy.

Było mi bardzo miło wczoraj z Wami, mam nadzieję, że nie zanudziłam Cię na śmierć :lol:
A mój Cyryl przemykający kanałami mnie zadziwił - małego dziecka się bać :ryk: (dinozaur u mnie został w budce od drapaka)

Kicorku, nie zanudziłaś nic a nic, juz pisałam w Twoim wątku, że musimy powtórzyć spotkanie, fajnie się gadało i tyle mam jeszcze pytań, jakoś gdzieś uleciały, chyba muszę zapisywać :twisted:
Cyryl wyglądał śmiesznie, taki duży a tak się bał biedak :lol:
Czekam na te w miarę normalne foty, bo na tej Luna wyszła jak by ją pokręciło :lol:

Gosiu, a jak Mietek?
ObrazekObrazekObrazek

sherina

[poprzednia][następna]