Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Barbapapa pisze:Ceny kosmiczne! A z tego co wiem to temat różnicowania opłat w różnej walucie jest niedopuszczalny.
danunka pisze:Barbapapa pisze:Ceny kosmiczne! A z tego co wiem to temat różnicowania opłat w różnej walucie jest niedopuszczalny.
tzn.![]()
kinus pisze:danunka pisze:Barbapapa pisze:Ceny kosmiczne! A z tego co wiem to temat różnicowania opłat w różnej walucie jest niedopuszczalny.
tzn.![]()
tez sie zastanawialam, jak sie to ma do tego, o czym mowil Albert Kurkowski na seminarium
skoro Dania zaprotestowala u nas, to dlaczego my mamy placic w euro w kraju, w ktorym euro nie jest waluta krajowa?
kinus pisze:Danunka ale oni mieli racje
danunka pisze:kinus pisze:Danunka ale oni mieli racje
dlatego ,ze ceny wystawy były podane w euro i złotówkach (dla członków FPL ) ?
żaden problem -wystarczyło wejść do najbliższego kantoru i wymienić swoja walutę na złotówki![]()
są i kumaci duńczycy ,bo na nasze konto przysyłali w koronach duńskich a my mieliśmy złotówki
akurat Szczecin leży na mapie Europy tak ,że na wystawę do nas przyjeżdżają z północy (korony duńskie ,korony szwedzkie, ) z zachodu (euro) , czasami z południa ( korony czeskie),
i zdarzają się ze wschodu (ruble,hrywny) ,więc powinniśmy chyba powiesić tabelę kursów walut obcych
a przed nami kolejna wystawa w kwietniu i już głowy nam "puchną" jak wszystkich uczestników zadowolić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości