Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:Ja bym spróbowała jeszcze przestawić go na jeden rodzaj jedzenia (tylko jeden) - u mnie pomogło (Guree jest wrażliwcem, i na początku męczyłam się u niego z biegunkami - mały, delikatny...) - jeden rodzaj mokrego, albo jeden rodzaj suchego, i potem, jak się qpale unormują stopniowo wchodzić z resztą
(w ramach ciekawostki - Guree miał wtedy biegunki np po suchej acanie light, wędlinie w ilości dowolnej, tzn np 0,25cm2 szynki wystarczało, animondzie carny kitten z królikiem, i sporej części innych produktów.... - po jakimś czasie jak się wszystko uspokoiło, itp większość przeszła.. ale przez jakiś czas był na samym boschu dla kociaków, coś dawałam, jak nie było rzadkich qp to kolejne coś, itp... jeśli były, to powrót do samego bosha, itd)
ann0106 pisze:charm pisze:Ja bym spróbowała jeszcze przestawić go na jeden rodzaj jedzenia (tylko jeden) - u mnie pomogło (Guree jest wrażliwcem, i na początku męczyłam się u niego z biegunkami - mały, delikatny...) - jeden rodzaj mokrego, albo jeden rodzaj suchego, i potem, jak się qpale unormują stopniowo wchodzić z resztą
(w ramach ciekawostki - Guree miał wtedy biegunki np po suchej acanie light, wędlinie w ilości dowolnej, tzn np 0,25cm2 szynki wystarczało, animondzie carny kitten z królikiem, i sporej części innych produktów.... - po jakimś czasie jak się wszystko uspokoiło, itp większość przeszła.. ale przez jakiś czas był na samym boschu dla kociaków, coś dawałam, jak nie było rzadkich qp to kolejne coś, itp... jeśli były, to powrót do samego bosha, itd)
Charm oświec mnie co to ten bosh?![]()
Jemu niestety po Intensinalu ( nie wiem czy dobrze napisałam) nie przechodziło a dostawał tylko te saszetki i to są specjalne na takie dolegliwości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 599 gości