Kociak za tęczowym mostem ;(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 01, 2009 15:00 Re: Kociak za tęczowym mostem ;(

EWitajcie
Wciąż nie moge uwiżyc że odszedł. Widać było w nim niesamowitą wolę walki. Ale również to jak bardzo był słaby. Widzę ze nie wszedł wczorajszy mopj post. Pisałam o tym że kociak Nie prycha na agnes. Że jak położe je obok siebie to leżą. Że mamy pierwse lody przełamane, i tak bardzo sie cieszyliśmy. Nawet nie spodziewaliśmy sie ze odejdzie. Żal i smutek pozostanie w moim sercu., ale wiem ze zrobiliśmy wszystko aby mu pomóc. Że nie wylądował w schronisku. Dzisiaj mieliśmy jechać na kolejna kroplówkę i zastrzyk niestety nie doczekał :( Cały czas zastanawiam sie czy nie dało sie więcej zrobić nic? Czemu jemu się to przydarzyło, przecież i tak wiele juz przeszedł.... Od wczoraj staram sie zebrać myśli i próbuję nie płakać. Aby nie pokazać dziecku łez, do niej nie dotarło ze kociak nie żyje ;(

Kasia i Andrzej

Od: Wto paź 27, 2009 6:50

Post » Nie gru 13, 2009 2:05 Re: Kociak za tęczowym mostem ;(

Bardzo Ci współczuję :cry:

Zastanawia mnie jedna sprawa. Kilka razy już byliśmy u różnych wetów z odłowionymi kociakami. Zwykle od razu dawali pastę odrobaczającą. Dziś ułowiliśmy kicię, wet ją obejrzał, obmacał, uszka przemył, dał parafinę i odpchlił. Odrobaczyć nie chciał, bo obawiał się toksemii, czyli zatrucia robalami. A kicia jest zarobaczona, tylko odrobaczyć trzeba ją za kilka dni, jak już się oswoi z nowym miejscem i nie wykaże oznak innych chorób. Co weterynarz, to inne zdanie. Fioła można dostać. Ale może ten właśnie ma rację? :roll: Ale w końcu od czego są weterynarze? Przecież my nie zawsze wiemy, jak będzie lepiej...

Śpij spokojnie, koteczku.
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

[poprzednia]