_bubu_ pisze:Kicia ma 11 lat i całe życie spędziła w mieszkaniu . Zawsze różniła się od innych kotów , to indywidualistka . Zachowuje się jakby była autystycznym kotem. Czasem bywa agresywna a czasem po prostu patrzy w ściane bez celu. Pojawiła się w domu jako małe kocię i od razu zaczął się problem , który trwał przez 11 lat. Kicia ma zwyczaj sikania na na materace, łóżka fotele. Nic nie pomagało, badania wychodziły dobrze. Jako przyczynę jej zachowania postawiono zaburzoną psychikę. Z czasem z domu wyrzucano zasikane łóżka, fotele. Od dłuższego czasu właściciele śpią na podłodze. Właścicielka bardzo kocha Kicię, niestety jako jedyna z domowników , jej płacz już nie pomaga i zapadł wyrok. Kotka ma jutro zostać uśpiona.
Szukamy ratunku. Może ktoś ma pokój w którym mogłaby zamieszkać i w którym nie ma łóżka , które mogłaby zasikać i mógłby ją przygarnąć na starość?
nie wiem czy potrafiłaby się odnalezc jako kot wychodzący ale może to też byłoby jakieś wyjście. nie wiem czy uda się jeszcze coś poradzić na ten nawyk ale trzeba się liczyć z tym , ze tak już pozostanie. Ja nie mam pomysłu jak pomócNie mogę jej zabrać do siebie . Proszę o pomoc dla tej biednej kotki ..
viewtopic.php?f=1&t=104751