Miracle forever Lancome Paris - dla kotków KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob gru 12, 2009 9:31 Re: Miracle forever Lancome Paris - dla kotków KONIEC

munabrava pisze:Przyszedł do mnie zapach! Ale się namęczyłaś z pakowaniem :ryk: Nie mogłam za żadne skarby tego wszystkiego porozcinać, a tak szybko się chciałam dostać do środka :D No cóż, przyjemność należy sobie dozować :mrgreen: Pięknie dziękuję :ok: Zapach niesamowity 8)

Czyli jak na mieście ktos bedzie niesamowicie pachniał, to będziesz TY? :wink:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob gru 12, 2009 9:53 Re: Miracle forever Lancome Paris - dla kotków KONIEC

a czuć ten anyżek? bo w końcu nie poniuchałam sobie w perfumerii a jestem ciekawa.. :-)

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Sob gru 12, 2009 15:18 Re: Miracle forever Lancome Paris - dla kotków KONIEC

Thorkatt pisze:Czyli jak na mieście ktos bedzie niesamowicie pachniał, to będziesz TY? :wink:

ba, pewnie :ok: pod warunkiem, że akurat któryś czworonóg nie nasika mi do butów :P

A anyżek delikatnie czuć, według mnie zapach jest idealny na zimę. Cudownie rozgrzewający i słodziuchny :1luvu:

munabrava

Od: Śro kwi 15, 2009 10:09

Post » Pon gru 14, 2009 8:30 Re: Miracle forever Lancome Paris - dla kotków KONIEC

munabrava pisze:Przyszedł do mnie zapach! Ale się namęczyłaś z pakowaniem :ryk: Nie mogłam za żadne skarby tego wszystkiego porozcinać, a tak szybko się chciałam dostać do środka :D No cóż, przyjemność należy sobie dozować :mrgreen: Pięknie dziękuję :ok: Zapach niesamowity 8)

Dzięki za informację, cieszę się że przesyłka doszła i jesteś zadowolona :)
Pako

[poprzednia]