mamucik pisze:Ja miałam coś innego, skończyło mi się, a nazwy nie mogę sobie przypomnieć, ale myślę, że każda pasta wit. jest ok.
Ale przy okazji - zapomniałam o tranie - moja Zuzia dostaje jeszcze tran, jedna kaps.
o tran też zapytam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamucik pisze:Ja miałam coś innego, skończyło mi się, a nazwy nie mogę sobie przypomnieć, ale myślę, że każda pasta wit. jest ok.
Ale przy okazji - zapomniałam o tranie - moja Zuzia dostaje jeszcze tran, jedna kaps.
agakow82 pisze:mar9 pisze:No i pobeczałam się, stara baba a beczy jak dziecko.
Aguś, wykonałaś kawał roboty, zdjęć nie widzę bo teraz jestem w pracy, pooglądam w domu i napiszę, jeśli znajdę jakieś błądki.
Pozostałym wpisywaczkom dziękuję za tak liczne wsparcie, jesooo... nie wiedziałam, że mam na forum tylu przyjaciół, dziękuję Wam bardzo![]()
![]()
.
A teraz przepraszam ale muszę wyjść z forum, żeby się nie rozpłynąć, w końcu w pracy nie wypada mi płakać, tym bardziej, że za chwilę będą mi składać życzenia.
Wrócę do Was, kochani wieczorkiem i jeszcze raz serdecznie podziękuję.
Na razie, pa...pa...
ciesze się że Ci sie podoba
A co to za życzenia?Czyżby ktoś miał urodzinki???
obojętne czy jest okazja czy nie Ja Marcin i B&W życzymy STO LAT STO LAT![]()
A i chyba mam błąd bo Mruczek jest nadal u ciebie a ja wpisalam ze ma DSmusiałam nie doczytać
no i prośba czy możesz mi wysłać najpiękniejsze zdjecia Mruczusia?Bo obiecalam ze wysle osobie zainteresowanej
mar9 pisze:mamucik pisze:Ja miałam coś innego, skończyło mi się, a nazwy nie mogę sobie przypomnieć, ale myślę, że każda pasta wit. jest ok.
o tran też zapytam
agakow82 pisze:Zdjęcia dostałam
dziekuje
wysyłam dalej
IKA 6 pisze:Przepraszam ale wczoraj miałam jeden z tych dni gdzie nie wiesz jak się nazywasz.
Marysiu spóźnione ale naprawdę szczere życzenia dla Ciebie wszystkiego, wszystkiego najlepszego i mniej zmartwień z futrami. Niech częściej na Twojej twarzy gości uśmiech. Dużo zdrowia i mało kłopotów![]()
![]()
IKA 6 pisze:Przepraszam ale wczoraj miałam jeden z tych dni gdzie nie wiesz jak się nazywasz.
Marysiu spóźnione ale naprawdę szczere życzenia dla Ciebie wszystkiego, wszystkiego najlepszego i mniej zmartwień z futrami. Niech częściej na Twojej twarzy gości uśmiech. Dużo zdrowia i mało kłopotów![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, smoki1960 i 131 gości