Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 11, 2009 21:23 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

terenia1 pisze:Byłam dziś po pracy w schronisku sosnowieckim zobaczyć jaka jest sytuacja - jak zwykle nic optymistycznego 15 dorosłych kociaków :( a jeden biedak już za Tęczwym Mostem leżał sobie w koszyczku jakby usnął :cry: początkowo nawet go nie zobaczyłam potem wzięłam koszyczek, a On leżał zwinięty w kłębek z otwartymi oczkami jeszcze był nawet ciepły :cry: porażający widok :cry: a wśród kociaczków ta bieda :cry: piękna tygrysia

Teresa czyli w schronie jest 15 dorosłych kotów i tylko ta jedna mała koteczka?
Czy może podrostków jest więcej?
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt gru 11, 2009 21:43 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Asiu jest jeszcze jeden podrostek oprócz tej biedy reszta to kociaki dorosłe zaraz wkleję zdjęcia.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt gru 11, 2009 23:11 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

:cry:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt gru 11, 2009 23:42 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Jak pisałam w schronie na dzień dzisiejszy jak byłam jest 15 kociaków w tym kicia której założyłam osobny wątek i jeden podrostek taki na oko około 4 miesięczny i mała fotorealcja ze schronu, i niestety jeden kociak leżał w koszyczku myślałam, że śpi, ale niestety kociak nie żył - dorosły jeszcze był ciepły umarł miał otwarte oczy :cry: jemu niestety już nie pomożemy już biega za TM :( to ta biedna kicia :cry:
ObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Sob gru 12, 2009 1:19 przez terenia1, łącznie edytowano 2 razy

terenia1

Post » Pt gru 11, 2009 23:51 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Zdjęcia sie nie pokazują :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt gru 11, 2009 23:52 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Piękna Kicia jeszcze wygląda na całkiem zdrową, cała biała z dwoma plamkami czarnymi na łebku a ogonek ma jak pręgowany tygrysek
ObrazekObrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob gru 12, 2009 1:22 przez terenia1, łącznie edytowano 2 razy

terenia1

Post » Pt gru 11, 2009 23:54 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

majencja pisze:Zdjęcia sie nie pokazują :evil:

No faktycznie nie pokazują się :( ale nie wiem dlaczego :evil: coś popipczyłam już naprawiłam

terenia1

Post » Sob gru 12, 2009 1:06 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Dziś jak byłam w schronie przechodziłam obok boksów dla psiaków i w boksie nr 7 dla małych piesków jest takie cudo, biedna mała jakaś taka dziwna mieszanka cudna może dałybyśmy radę jej pomóc :oops:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

terenia1

Post » Sob gru 12, 2009 1:10 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Piękna psiurka. Pewnie jakby troszke sie nim zając to byłaby śliczna. To facet czy dziewczyna?

Wróciłąm właśnie z piwnicy. Policzyłam moje ogony i jest ich tyle ile w schronisku, jasny gwint. I z etatowymi pracownikami nie potrafia sie zając tymi zwierzakami.
Naprawdę człowieka trafia:((

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob gru 12, 2009 1:19 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Melduję się środkowo-nocno :mrgreen: :piwa:
MIKUŚ

Post » Sob gru 12, 2009 1:26 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Lidka pisze:Piękna psiurka. Pewnie jakby troszke sie nim zając to byłaby śliczna. To facet czy dziewczyna?

Wróciłąm właśnie z piwnicy. Policzyłam moje ogony i jest ich tyle ile w schronisku, jasny gwint. I z etatowymi pracownikami nie potrafia sie zając tymi zwierzakami.
Naprawdę człowieka trafia:((

Lidziu to podobnież suńka :) faktycznie gdyby się nią zająć to byłoby cudo nie taka bida, ale może jakoś jej damy radę pomóc :oops: no faktycznie a może by pracowników od kotów w naszym schronie wywalić i dać jednego porządnego człeka :) no mnie też trafia :evil:

terenia1

Post » Sob gru 12, 2009 1:28 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Ta biała kicia to taka jak po zmarłej, którą Jadzia z Wiesiem przygarnęli:((

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob gru 12, 2009 10:42 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Wstrząsająca relacja Tereniu :crying: ................

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob gru 12, 2009 10:52 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Kurcze, dobrze by było, żeby znaleźli się wolontariusze , którzy byliby tylko w schronisku.
Może wśród czytających znajdą się ludzie , którym nie jest obojętny los tych kotów i zgodziliby się na wolontariat w schronisku?
To jedyny sposób żeby pomagać tym zwierzętom nie biorąc ich do Kociej Chatki, która przecież nie jest z gumy :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob gru 12, 2009 11:43 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Iweta pisze:Kurcze, dobrze by było, żeby znaleźli się wolontariusze , którzy byliby tylko w schronisku.
Może wśród czytających znajdą się ludzie , którym nie jest obojętny los tych kotów i zgodziliby się na wolontariat w schronisku?
To jedyny sposób żeby pomagać tym zwierzętom nie biorąc ich do Kociej Chatki, która przecież nie jest z gumy :roll:

Oni nie chcą wolontariuszy, nie chcą słyszeć ani ich widzieć. Sama za nimzaczęłam współpracę z Kocią Chatką chciałam być wolontariuszem. :roll:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]