ja tez mysle,ze to kwestia i wieku i schronu mam arazenie,ze Mufinek naprawde ma bardzo duzo lat, a takie koty duzo spią. Poza tym, przez wiele lat w schronie-w czasie snu musiał czuwac...zawsze mogło sie tam cos zdazyc. teraz ma poczucie bezpieczenstwa-odsypia
Na razie wejdziemy na albipen, nie chcę tak od razu z grubej rury. Mam nadzieję, że pomoże. Myszon przyjechał z Boguszyc z koszmarnymi zielonymi glutami. Smarkał koszmarnie i albipen bardzo szybko pomógł...
Bez porównania ładniejszy kot niz w "schronie". Sieść jeszcze mu sie nie ułozyła, ale wszystko chyba na dobrej drodze. Powodzenia Mufinku. Nie każdemu staremu kotu tak sie udaje
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM [url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]
Tydzień temu Mufinek ważył 3 kg, kolejne ważenie chyba za miesiąc będzie. Wtedy zobaczymy, czy tyje. Dość dużo je, kilka razy dziennie. Jak bardzo zgłodnieje, to przychodzi do mnie i niesmiało daje do zrozumienia, że coś by przekąsił
CoToMa , ale Mufinek na wszystkich zdjęciach tak skromniutko wygląda. Jeśli on jest Hrabia, to taki z najwyższą klasą, który w ogóle tego nie pokazuje, że do arystokracji należy. Profani mogliby się nie zorientować!