Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Spirulina i Vilcacora kupione.
Zrobiłam pierwszą dawkę ale nie bardzo mu to smakowało, zrobiłam 1 ampułkę jednego, 1 drugiego, dodałam trochę conva, trochę wody, wyszło ok. 10 ml ale nie wszystko z tego wypił. Co dodać, żeby mu smakowało i chciał całe wypić? bo część została na papierowym ręczniku.
Dostał też biostyminę w zastrzyku i metacam do pysia.
Od wczoraj Kluseczka dostaje nowe kropelki do oczek: Tobrosopt, ok 5xdziennie, zobaczymy, czy dadzą skutek
Dostałam wiadomość z domu Romeczka![]()
Cytuję:
Romek miał 4 prześwietlenia i okazało się, że ma płuca zainfekowane prawdopodobnie po nie wyleczonym zapaleniu płuc. Dostaje teraz inne antybiotyki po 2 zastrzyki przez 14 dni i później się okaże co i jak"
Nie wiem, skąd to zapalenie płuc, u mnie niczego nie zauważyłam ani ja ani lekarze.
Wychodzi na to, że jestem do d...y i nie powinnam brać na tymczas kotów bo nie potrafię o nie zadbać we właściwy sposób![]()
![]()
Mam dość, muszę przemyśleć, czy dalsze tymczasowanie w ogóle ma sens...
popieramMruczeńka1981 pisze:Dlaczego mówisz takie rzeczy? Przecież choroba może się ujawnić dopiero po zmianie otoczenia. Gdyby nie Ty, to wielu kotów już by nie było. Więc proszę takich niedorzeczności nie opowiadać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości