devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 09, 2009 17:27 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) sterylka w środę, foty:)

ekhm, ekhm, nie było mnie przy zabiegu więc szczegółów nie znam ;) dr. Basia powiedziała że wszystko poszło bez problemu, szybciutko bez komplikacji i że dziewczynki się szybko wybudziły, domagają sie wyjścia z transporterów i jedzonka:) i czekają tylko na mnie, a ja będę po nie ok 21 dopiero...... więc musi im wystarczyć dr. Basia:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro gru 09, 2009 17:42 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) sterylka w środę, foty:)

:D
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Śro gru 09, 2009 22:12 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) czekamy na Mikołaja:)

dziewczynki juz w domu, jeszcze troszkę "przydymione" ale Haus już siedzi na swoim grzejniku a Pati na mojej poduszce:) więc zaspokoiwszy żądne wiedzy drogie forumowe ciotki i przyszłe domki mogę iśc spać..... (zagniotłam dziś ciasto na pierniki z 3,5kg mąki....)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Czw gru 10, 2009 7:03 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) czekamy na Mikołaja:)

każdy ma swój sposób na rozładowywanie stresu w czasie sterylki-Gosia robi pierniki :mrgreen:
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Czw gru 10, 2009 12:11 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) czekamy na Mikołaja:)

a dokładniej ciasto na pierniki, (choć dwie blaszki pierniczków wczoraj upiekłam) w przedszkolu moich urwisów było dziś "piernikowanie" a ja jako NIEWĄTPLIWIE UZDOLNIONA KULINARNIE I MANUALNIE prowadziłam te zajęcia 8) 8)
i choć z wykształcenia jestem pedagogiem to gdybym została w tym przedszkolu choć chwile dłużej to niechybnie bym doznała uszczerbku na zdrowiu moim psychicznym.....
Pati całą noc spała na mnie, więc sie nie wyspałam, ale panienka była zdecydowanie poruszona faktem że ktoś ją czegoś pozbawił ;) a Haus w nocy dwa razy spadała z grzejnika, więc bidę musiałam podnosic:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw gru 10, 2009 14:20 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) czekamy na Mikołaja:)

Jak dziewczynki w kaftanikach sobie radzą? :wink:

zdolniacha z Ciebie :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw gru 10, 2009 14:37 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) czekamy na Mikołaja:)

właśnie, jak się dziewczynki dzisiaj czują?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw gru 10, 2009 17:35 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) czekamy na Mikołaja:)

nie było mnie w domu 3 godziny, panny odizolowane od moich chopaków w sypialni na puchach urzędowały:) Haus zdjeła sobie dół kaftanika:
Obrazek
a Pati pokazywała cycki:
Obrazek
a tu już ubrana, w pozie "zły glina"
Obrazek
Pati się okopuje:
Obrazek
Obrazek
a Haus na swoim ulubionym miejscu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw gru 10, 2009 20:02 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dizajnerskie kaftaniki;)

no rzeczywiście mało seksowne te wdzianka :mrgreen:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt gru 11, 2009 9:54 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dizajnerskie kaftaniki;)

Przepraszam, że się tak mało odzywam ostatnio - remont i inne zadania całkowicie mnie zajmują..
Ale myślą jestem tutaj stale :)
Kurka, dobrze że mój nowy kaloryferek tak zaprojektowany, że się nad nim kot zmieści bez problemu ;)

Luss

Od: Pt paź 06, 2006 10:06

Post » Pt gru 11, 2009 10:02 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dizajnerskie kaftaniki;)

Mocno oszczędne te kaftaniki :lol:
U mnie to jest po prostu ubranko wiązane na grzbiecie (nie do sterylki, tylko do odstawienia kociaków od cycka, bo moje to takie matki karmiące dzieci do pełnoletności :roll: )

Ale dziewczyny nie wyglądają na nieszczęśliwe, smakołykami je przekupiłaś? :mrgreen:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt gru 11, 2009 10:20 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dizajnerskie kaftaniki;)

eee tam, smakołyki?? one by się dały pokroić za mizianki pod kołderką;) najbardziej je denerwuje fakt ze sie nie mogą umyć, i szorują językiem po kaftaniku, odgłos przypomina szczotkę ryżową szorującą o blachę 8O Haus odpina sobie rzepy zębami, Pati wyjmuje przednie łapki z gumek( nie wiem jak 8O ) i przez pierwszy dzień w kaftaniku chodziły do tyłu:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt gru 11, 2009 12:28 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dizajnerskie kaftaniki;)

na szczęście to kilka dni i kaftaniki pójdą w zapomnienie, a Ty , Luss się nie martw, że się nie odzywasz, ja się odzywam za siebie i za Ciebie :mrgreen: i zamęczam Gosię :wink:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt gru 11, 2009 12:33 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dizajnerskie kaftaniki;)

w odpowiedzi na skierowane w moją stronę zarzuty :x , że mało seksowne i oszczędne dziewczynki mają ubranka, nastąpiła "metamorfoza" :D styl marynarski lub przebranie karnawałowe "lemury katta"
oryginał:
Obrazek
i bezkonkurencyjna kopia a nawet dwie:)
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt gru 11, 2009 12:34 przez gosikbaum, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt gru 11, 2009 12:34 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dizajnerskie kaftaniki;)

8O Padłam i leżę - super wdzianka :mrgreen:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

[poprzednia][następna]