IKA 6 pisze:A gdzie poszła kotka
Zapewne do nowego domu

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Afryka pisze:Jeśli mnie oczy nie mylą, to kotka poszła do schroniska![]()
http://www.paluch.org.pl/system_kwarantanna.php
ID numer 0676/09
Afryka pisze:Ogon pewnie ma nastroszony. Ile może być w Warszawie syjamowatych kotów z białymi łapkami? Takiego jak na Twoich zdjęciach widziałam pierwszy raz w życiu, a trochę już kotów zobaczyłam w życiu
Asia_Siunia pisze:To bardzo oryginalna kotka i ta z Palucha wygląda...identycznie...![]()
maja_brygida22 pisze:Chatul, może się czepiam, ale na Twoim miejscu poprosiłabym o aktualne (dzisiejsze) zdjęcie, albo pojechałabym do tej Pani i sprawdziłabym na miejscu, np. pod pretekstem, że chcę coś kotce przynieść - czasem nowi właściciele boją się przyznać, że kot np. uciekł. Zrobisz oczywiście jak uważasz...![]()
![]()
chatul pisze:maja_brygida22 pisze:Chatul, może się czepiam, ale na Twoim miejscu poprosiłabym o aktualne (dzisiejsze) zdjęcie, albo pojechałabym do tej Pani i sprawdziłabym na miejscu, np. pod pretekstem, że chcę coś kotce przynieść - czasem nowi właściciele boją się przyznać, że kot np. uciekł. Zrobisz oczywiście jak uważasz...![]()
![]()
Coś w sensie zdjęcie kotki na tle dzisiejszej gazety?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości