Bursztynowooka Minka i Marusia w Swoim Domku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 09, 2009 14:14 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

będą będą :), tylko dla takiej eleganckiej damy to piękny drapak albo kanapa powinna być oprawą a nie kafelki łazienkowe lub gołe płytki PCV :( :roll:
A teraz z tym okiem i grzybkami to wyglądą gorzej niż w schronie, to mi jeszcze komisyjnie tymczasa odbierzecie :evil: i co ja pocznę
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro gru 09, 2009 14:17 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

nie odbierzemy, niech się ciocia nie martwi. dla nas każdy kot jest piękny, z grzybem czy bez :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Śro gru 09, 2009 17:16 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

tak, tak pokazać szybciutko, pokazać
proces naprawczy ma swoje prawa :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro gru 09, 2009 21:43 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

Będzie dobrze :ok:. Wyniki Minki są ok. FIP ok, krew ok, leciutko parametry świadczące o wątrobie zmienione, ale wetka powiedziała, że to pewnie przez grzybka i może te przejścia wszystkie, w każdym razie mam się tym nie martwić :piwa: . Załzawione oczko kropimy, już mi się nawet wydaje, że lepiej ciut wygląda, chyba, że z TŻ na nie sercem patrzymy i marzymy o szybkim wyleczeniu. I 3. powieki jakby mniejsze :). Zobaczymy co będzie, bo wetka powiedziała, że to może początek kk, ale nie będę pesymistką. Ma być dobrze :ok:
Aha, jutro aplikujemy 1. odrobaczenie :ok:.

Dziś wietrzyliśmy futerko :ryk: . Opróżniliśmy przedpokój, coby potem łatwo wymyć i kontrolowany spacerek zrobiliśmy. Taki całkiem długi :).Minka wypłoszona, boi się jak się podchodzi, ale jak już się ją "dopadnie" to i owszem brzuszek nadstawi. Ale to przecież 1. raz kiedy nosek za próg łazienki wystawiła, zwiedzała, zaglądała w różne kąty, gadała do szafek kuchennych, tam gdzie jakieś tajemnicze wnęki były, więc będzie ok. Nasz Antoś strasznie chce poznać panienkę. Bonifacy patrzy, syczy, a Antoś podbiega do drzwi i przez wywietrznik próbuje nawiązać znajomość. Tak po prostu, bez podchodów, fuczenia i pokazywania kto w tym domu dłużej mieszka i rości sobie większe prawa.

Będzie kilka fotek w romantycznej scenerii PCV ;) i filmik, ale wrzucę jutro, bo TŻ zajęty a z tego komputera nie da rady.

życzymy wszystkim fanom i fankom Minki kolorowych snów :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro gru 09, 2009 21:54 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

Super wieści :)
Baaaardzo sie ciesze :)
:1luvu:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw gru 10, 2009 8:37 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

super!! :ok: to czekamy na fotki i filmik :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw gru 10, 2009 8:41 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

rybcie pisze:Będzie dobrze :ok:. Wyniki Minki są ok. FIP ok, krew ok, leciutko parametry świadczące o wątrobie zmienione, ale wetka powiedziała, że to pewnie przez grzybka i może te przejścia wszystkie, w każdym razie mam się tym nie martwić :piwa: . Załzawione oczko kropimy, już mi się nawet wydaje, że lepiej ciut wygląda, chyba, że z TŻ na nie sercem patrzymy i marzymy o szybkim wyleczeniu. I 3. powieki jakby mniejsze :). Zobaczymy co będzie, bo wetka powiedziała, że to może początek kk, ale nie będę pesymistką. Ma być dobrze :ok:

Coś mi się wydaje, że z Tobą właśnie rozmawiała dr Ewa gdy byłam w gabinecie :D. Akurat weszłam, gdy odebrała telefon i jak omawiała wyniki badań, to mi wszystko pasowało do Minki :D.
Świat jest mały, co ? I wszedzie ktoś ucho nadstawia :D.

Cieszę się, że wyniki ok. :wink:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw gru 10, 2009 8:59 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

:) ano mały mały,
ale skoro byłaś wczoraj to już lecę na wątek zobaczyć co u pisiokotów :)

edit: brak relacji z wczoraj :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw gru 10, 2009 9:19 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

Dzień dobry dla Minki :1luvu:

mruczka1

Od: Pon sie 24, 2009 13:34

Post » Czw gru 10, 2009 10:43 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

Witam sie i wysyłam swiąteczna dekorację z mojej szafki przy tiwi :)

Obrazek
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw gru 10, 2009 10:52 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

ale się świątecznie zrobiło :s3: , ja jakoś jeszcze atmosfery nie poczułam, w prezentach zaległości... ech, chyba czas najwyższy zacząć przygotowania ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw gru 10, 2009 19:23 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

Gdzie ten filmik z Minką...? ;) ;) ;)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw gru 10, 2009 19:56 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

Kciuki za walkę a grzybkiem! Ja tez niecierpliwie czekam na fotki.
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Czw gru 10, 2009 22:40 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

ech... panna grymasi - tabletka odrobaczeniowa nie przypadła do gustu. Ani w mięsku ani tym bardziej luzem. Kotce nie da się nawet ząbków obejrzeć a co dopiero na język w gardło coś wrzucić :roll:. Zaufanie i wypracowane metody robią swoje. Chłopakom tabletki aplikujemy, pazurki tniemy i nawet ząbki czyścimy. A tu.... tabletka rozkruszona, ośliniona i wypluta. Nie nadaje się do ponownego użycia :evil: . Dobrze, że to tylko profilaktycznie i że robali nie stwierdzono... nie mam na razie pomysłu co dalej (uznać, że jakiś okruch jednak połknęła czy dać jutro 2. dawkę (znam niby instrukcje podawania tabletek, czytałam, ale one nie działają :twisted:)?.

A oto obiecane fotki:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=OX0N-fm9Qa0
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw gru 10, 2009 22:45 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

Ale z niej elegantka. Piękna :1luvu:

A może sprobowałabyś kropelke dac na karczek? Profender, Advocate albo Stronghold?
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

[poprzednia][następna]