Paluch: kot z FIV + zly stan, FIP ['] w klatce dzieki dyr

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 08, 2009 22:26 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

No po prostu mial chlopak farta....zobaczcie ile w zyciu zalezy od farta (lub braku farta)...
Gratuluje nowego tymczas :)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Wto gru 08, 2009 22:52 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

Basiu,takie dobre Duszki zawsze znajdują się w odpowiednim miejscu i czasie :1luvu:
Po prostu nie moglaś sie tam pojawić 15 minut póżniej
Obrazek

Henia

Od: Pt mar 10, 2006 14:29

Post » Śro gru 09, 2009 1:36 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

dune pisze:No po prostu mial chlopak farta....zobaczcie ile w zyciu zalezy od farta (lub braku farta)...
Gratuluje nowego tymczas :)

Henia pisze:Basiu,takie dobre Duszki zawsze znajdują się w odpowiednim miejscu i czasie :1luvu:
Po prostu nie moglaś sie tam pojawić 15 minut póżniej

taaa... :roll:

nie, no jasne, że miał farta,
tylko dlaczego ja farta nie mam? :?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Śro gru 09, 2009 8:45 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

Biały "recydywista "dzisiaj wieczorem jedzie do dt ,a w niedziele już do stałego :D
Obrazek

Henia

Post » Śro gru 09, 2009 9:23 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

SUPERRRRR!!!!!!!! :D

i ze czarnulek nie w schronie i że biały recydywista wkrótce będzie miał swoją pańcię i pańcia i pewnie będzie najmizialskim ze znanych im kotów :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro gru 09, 2009 10:41 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

Czarna w koncu zaczela uzywac gardla zgodnie z przeznaczeniem - wczoraj przyszla sie poprzytulac no i wlaczyla traktorek pelna para :)
Gorzej, ze czuje sie juz chyba na tyle pewnie, ze zaczela "zasadzac sie" na biala, czyli obserwuje tamta i sie skrada, jednak do rekoczynow jeszcze (!) nie dochodzi. Biala czarna olewa, bo pewnie jej nie widzi.
Mala jest do tego bardzo skoczna - na poddaszu, gdzie spimy mamy "czesc mieszkalno- sypialna wydzielona za pomaca "drzwi przesuwnych", czyli plyty ok150 cm na kóleczkach - jest to raczej zabezpieczenie dla dzieci, ale biala nie byla w stanie go sforsowac. Czarna przeskakuje góra i uklada sie z dziecmi w lozku.
Cialka nabiera powoli, boczki sie zaokraglily, no ale kostki jeszcze czuc pod skora - w niedziele byli mój tata z zona - Ewa glaszczac kicie przestraszyla sie, bo wyczula cos na grzbiecie - okazalo sie, ze to żebra :(

ulad

Od: Czw lis 12, 2009 20:19

Post » Śro gru 09, 2009 11:24 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

marikita pisze:
gaota pisze:ObrazekObrazekObrazekObrazek
:arrow: BIAŁO-BURY W FATALNYM STANIE. KK I CAŁA BUŹKA ZAPAPRANA GRZYBEM, ŚWIERZBEM? BYŁ W OSTATNIM BOKSIE KOCIARNI. SZARA OBROŻA.

Obrazek

Czy Wy widzicie to co ja? :cry:

:cry:

Co z tym kotkiem? Znalazłam na Gumtree ogłoszenie. Żyje jeszcze ta bieda? Gdzie on w ogóle jest? To Paluch?

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Śro gru 09, 2009 11:26 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

viewtopic.php?f=1&t=104680

Założyłam mu osobny wątek. Może nie będę kasować, bo widzę, że stan tego kota jest masakryczny i raczej nie ma szans w takim ogólnym wątku na DT?

gosiar

Post » Śro gru 09, 2009 11:27 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

ten kotuś jest na Paluchu. Nie ma DT nie ma DS :( i jest wielkim miziakiem...
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Post » Śro gru 09, 2009 11:32 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

Ja go nie mogę wziąć, nie mam jak, nie mam na to pieniędzy ani czasu na leczenie takiej biedy. Poddasze, ktoś go tam leczy? Wiem, pytanie pewnie retoryczne, ale nadzieja umiera ostatnia.

gosiar

Post » Śro gru 09, 2009 11:38 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

Leczy? Na Paluchu???
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Śro gru 09, 2009 11:45 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

nie mam pojęcia :( ja jestem tylko czytaczem tego wątku :(

wiem tylko że na pewno jest na Paluchu, bo kilka stron wcześniej były jego fotki :( i potwierdzenie że wciąż czeka na ratunek. a to, że jest miziakiem widać na jednym ze zdjęć :1luvu: plus Never pisała, że jest strasznym miziakiem... mi serce pęka bo też nie potrafię w tej chwili pomóc. mamy za duże długi i wciąż brak adopcji :(

Wyskrobaliśmy ze skarpety jeszcze dodatkowe 90zł na Paluszki gotowe do wydania. Ale to znowu jednorazowy zastrzyk :( A bidulo potrzebuje konkretnego ratunku i tak jak na wątku Białego Arka pisała - przy tym kiciu, po którym widać że jest w kiepściutkim stanie, musi być chyba połączony odbiór ze schroniska od razu z wizytą u weta. To się chyba sprawdziło już u białego z czarnymi łatkami - od razu został w szpitaliku z kroplówkami i już jest osłuchany i pewnie już pierwsze leki zostały podane... Jestem pod wrażeniem tej akcji ratunkowej "skazańca". a propos biało-czarnego skazańca w szpitaliku już poza Paluchem - czy są może wieści, czy on zaczął jeść? Te badania krwi będą dzisiaj prawda?

Kciuki nieustające!!!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Śro gru 09, 2009 11:57 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

No podobno nie chce jeśc,ale być może że to jednak klatka :( wczoraj był u Garncarza i z oczami wszystko ok, czyli tylko kk jest niesamowitym miziakiem.
Badania jak na 3 lata w schronisku całkiem dobre.Dzisiaj jedzie do dt zobaczymy czy zacznie jeśc
Obrazek

Henia

Post » Śro gru 09, 2009 11:59 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

Pozwolę sobie przytoczyć fragmenty ogłoszenia

Dlatego szukamy dla niego pilnie domu tymczasowego - wszelkie koszty związane z leczeniem i utrzymaniem kota bierzemy na siebie, tylko żeby ktoś zechciał wziąć go pod swój dach i ofiarować trochę ciepła i uczucia...

UWAGA!!! Jeśli znalazłby się dobry domek, to mogę zorganizować transport kota w dowolne miejsce w Polsce!!!

Kontakt do mnie: jhet@op.pl, tel. 600 279 666

Ja mam z bazarku na Paluszki ok. 80 zł, czekam na odpowiedź od Never co z nimi zrobić (trzymać czy przelewać).
Mogę też zaoferować pomoc finansową.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Śro gru 09, 2009 12:06 Re: Paluch: Elenka Traktorek zostaje u szept:)

super, że już po oględzinach!!! może to przez zębalki (są w kiepskim stanie, prawda?) i dlatego nie chce jeść, bo go boli. może przy lekach i w domowych warunkach zacznie wracać do siebie...

dziewczyny, powtórzę się:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

[poprzednia][następna]