wątek Smolika i Dusi: viewtopic.php?f=13&t=95934&p=5299626#p5299626

Smolik i Dusia czekają na transport do ds. u rene010

Niestety w domu rene010 jest kotek z wirusem białaczki, więc Dusia i Smolik muszą mieć w tym kierunku szczepienia, aby nie zaraziły się od tego koteczka. Kocia Arka Nowego nie ma środków na wykonania tych szczepień, dlatego prosimy o wsparcie maluchów, którym droga do własnych domków już się rozpoczęła. Dzielą je od tego tylko szczepienia przeciw białaczce. To przecież tak niewiele.
rene010 pisze: Smolik i Dusia od razu mi wpadły w oko nie umiem tego wyrazić, kotów jest kilkanaście, dlaczego właśnie one. Może przez to ze to rodzeństwo; ja z moim bratem byłam bardzo zżyta; niestety zmarł na nerki; może to ma jakiś wpływ; może zauroczyły mnie te dwa czarnuchy.
SMOLIK i DUSIA to 10 miesięczne rodzeństwo mieszkające od urodzenia w żywopłocie na terenie radomszczańskiego sanepidu. Zdarzało się, że nocowały w szafie stojącej pod wiatą. Są ze sobą bardzo zżyte, można prawie zawsze spotkać ich razem, kiedy przychodzi pora snu. Lubią opiekować się także młodszymi kociakami. Są bojaźliwe, jednak nie przejawiają żadnej agresji w stosunku do człowieka i innych kotów. Dusia ma białą krawatkę pod szyją, Smolik jest duży i cały czarny. Kotka jest wysterylizowana, kocurek wykastrowany. Są także zaszczepione p/ko chorobom wirusowym (NIESTETY NIE PRZECIW BIAŁACZCE), odrobaczone i odpchlone. Kuwetkowe.
Przedmiotem bazarku są dwie – bo mamy tu rodzeństwo – firmowe filiżanki Sheba (NIE MA ICH W SPRZEDAŻY): filiżanka Sheba Dusia i filiżanka Sheba Smolik.
Cena wywoławcza 5,- zł. za każdą z nich + 9,50 za przesyłkę każdej z nich. Przy zakupie obu – także 9,50 – pozostałe koszty pokrywam ja

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA LICYTACJĘ UNIKALNYCH FILIŻANEK – WSPOMÓŻMY ZDROWIE SMOLIKA I DUSI.
1. Filiżanka Sheba SMOLIK

2. Filiżanka Sheba DUSIA