Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Dzisiaj przyjezdza jeszcze jeden domek sprawdzony
IKA 6 pisze:Wiesz Kryniu te domki co przyjezdzaja zadaja bardzo dobre pytania. W niedziele jeden na moje pytanie powiedział, że wie o karmie Kitekat i Wiskas a on kupił juz Purine i Miamor. Drugi mi zadawał pytania o zabezpieczenie balkonu i stwierdził, że trzeba to zrobić teraz, bo jak będzie wiosna to juz za późno. W niedziele przyjechała Pani z Zabrza i powiedziała, że owszem wypatrzyła kotka na Allegro, ale skoro to DT to musi być na miau. A potem powiedziała ze mnie znalazła i wszystko wie o miocie. I co Wy na to. Az sie miło robi koło serca.![]()
IKA 6 pisze:Wiesz Kryniu te domki co przyjezdzaja zadaja bardzo dobre pytania. W niedziele jeden na moje pytanie powiedział, że wie o karmie Kitekat i Wiskas a on kupił juz Purine i Miamor. Drugi mi zadawał pytania o zabezpieczenie balkonu i stwierdził, że trzeba to zrobić teraz, bo jak będzie wiosna to juz za późno. W niedziele przyjechała Pani z Zabrza i powiedziała, że owszem wypatrzyła kotka na Allegro, ale skoro to DT to musi być na miau. A potem powiedziała ze mnie znalazła i wszystko wie o miocie. I co Wy na to. Az sie miło robi koło serca.![]()
kto pyta nie błądziIKA 6 pisze:Własnie odpowiadałam na zadane pytania ds ze Swietochłowic o karmieniu i przytulaniu
IKA 6 pisze:Wczoraj zamiast sprzatać na świeta musialam siaść na tapczanie i przytulac całe moje stado malych i duzych. A pptem wszystkie uwaliły sie na mnie i ruszyć sie nie mogłam. Jak po godzinie ścierpłam i chciałam wstać to Maszko przytrzymał mnie pazurami. I bedź to człowieku dobry dla kotów![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: label3 i 77 gości