Monostra pisze:Dziewczynka jest podgolona na sarmatę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:No ladnie, na Codi Sarmata?Chociaz Jas juz ja wyzywal on fanki Tokyo Hotel
Najfajniejsze jest to, ze ona ma te grzywe dwukolorowa: jasna na zewnatrz i czarna w srodku
![]()
No pol pensji, pol, na cala niestety mnie nie stac, ai dzieci nie maja az tyle czasu wolnego. Pol pensji czyli jazda trzy razy w tygodniu. Poza tym oczywiscie opieka, szczotkowanie, pedicurei nawet higiena intymna. Tu Jas odetchnal z ulga, ze Codi nie jest ogierem
annette88 pisze:a ja się tam koników tak z bliska boję, co dopiero jeździć
moś pisze:Chat pisze:No ladnie, na Codi Sarmata?Chociaz Jas juz ja wyzywal on fanki Tokyo Hotel
Najfajniejsze jest to, ze ona ma te grzywe dwukolorowa: jasna na zewnatrz i czarna w srodku
![]()
No pol pensji, pol, na cala niestety mnie nie stac, ai dzieci nie maja az tyle czasu wolnego. Pol pensji czyli jazda trzy razy w tygodniu. Poza tym oczywiscie opieka, szczotkowanie, pedicurei nawet higiena intymna. Tu Jas odetchnal z ulga, ze Codi nie jest ogierem
nie moge
Chat pisze:kalair pisze:Koniki są fajne!
no tak, jak sie ma prywatnego kunia na strychu...
Kociama pisze:moś pisze:Chat pisze:No ladnie, na Codi Sarmata?Chociaz Jas juz ja wyzywal on fanki Tokyo Hotel
![]()
nie moge
![]()
![]()
![]()
no łogier to ma
Kociama pisze:No wlasnie. Nie dosc, ze jest obficiej wyposazony (najgorsze jest obieranie pewnej czesci ciala z tych skorek), to jeszcze bywa nadwrazliwy jak mu ktos tam grzebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Marmotka, Paula05 i 55 gości