Moderator: Estraven

Ulla pisze:My też życzymy naszym Kochanym Kuzyneczkom worka pełnego prezentów!
Inusiu, Mikołaj istnieje![]()
.
Poszukaj dokładnie pod podusią - może tam leży jakiś mały prezencik, którego nie zauważyłaś?.

MaryLux pisze:Ulla pisze:My też życzymy naszym Kochanym Kuzyneczkom worka pełnego prezentów!
.
Poszukaj dokładnie pod podusią - może tam leży jakiś mały prezencik, którego nie zauważyłaś?.
Nic nie byłooooooooooooooo
Ulla pisze:MaryLux pisze:Ulla pisze:My też życzymy naszym Kochanym Kuzyneczkom worka pełnego prezentów!
.
Nic nie byłooooooooooooooo
Jesteś pewna Inusiu?.
Hmmm, a czy Ty aby na pewno zasłużyłaś na Mikołaja?.
Byłaś grzeczna dla swojej Dużej i dla rodzeństwa?
annette88 pisze:dzien dobrytak sobie myślę, że jak macie w domu taką przewagę płci to nanetek pewnie też będzie dziewczynką

MaryLux pisze:Ulla pisze:MaryLux pisze:Nic nie byłooooooooooooooo
Jesteś pewna Inusiu?.
Pewnie, że byłam grzeczna. No, prawie grzeczna. Ale się starałam! Trzeba to docenić! A że ze dwa razy nawarczałam na Chrzestną? Chrzestna się nie obraziła przecież!
Ulla pisze:MaryLux pisze:Ulla pisze:Jesteś pewna Inusiu?.
Pewnie, że byłam grzeczna. No, prawie grzeczna. Ale się starałam! Trzeba to docenić! A że ze dwa razy nawarczałam na Chrzestną? Chrzestna się nie obraziła przecież!
Hmmm, Inusiu, to pomyślmy...
Może Św. Mikołaj się zeźlił za tą szarpaną miotełkę i dlatego nie przyniósł Ci prezentu?
No i to warczenie na Chrzestną też mogło mu się nie spodobać...
MaryLux pisze:Ulla pisze:MaryLux pisze:Pewnie, że byłam grzeczna. No, prawie grzeczna. Ale się starałam! Trzeba to docenić! A że ze dwa razy nawarczałam na Chrzestną? Chrzestna się nie obraziła przecież!
Hmmm, Inusiu, to pomyślmy...
Może Św. Mikołaj się zeźlił za tą szarpaną miotełkę i dlatego nie przyniósł Ci prezentu?
Ależ to nie ja szarpałam miotełkę!
Inka oburzona posądzeniem
nanetka pisze:MaryLux pisze:Ulla pisze:Hmmm, Inusiu, to pomyślmy...
Ależ to nie ja szarpałam miotełkę!
Inka oburzona posądzeniem
To ja salpiem miotełkemA do nas tes Mikołaj nie psyjechał
Nawet plezentów nie zostawił!
Duza powiedziała, ze na Mikołaja nam psywiozła seldusko wołowe świezutkie od nasej Babci. Ale to fcale nie jest plezent! To jej obowiązek dawać nam jedzonko!
![]()
Pepsi oburzona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 11 gości