Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamucik pisze:Jak mamy ich zdjęcia, to wrzuć mi na emiliana, w miarę możnosci pozamieszczam w sieci. Może wiesz cos więcej. No i zapewne trafią do Przedszkola, ale Gibutku, jak w reklamie - Ty tu rządzisz
mamucik pisze:Ty też, ja wczoraj od 17 byłam w innej czasoprzestrzeni. Zerknę na Schron, co tam jeszcze piszą o maluchach
JaEwka pisze:Dla mnie wyglądają jakby miały z 4 miesiące
Gibutkowa pisze:mamucik pisze:Ty też, ja wczoraj od 17 byłam w innej czasoprzestrzeni. Zerknę na Schron, co tam jeszcze piszą o maluchach
tutaj są. szczególnie te obok kartonu po prawej wyglądają na młodziutki, może nawet nie mają pół roku
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Dla mnie wyglądają jakby miały z 4 miesiące
Ja to tak na oko nie umiem dobrze ocenić, bo Gibutek była drobinka, a mój poprzedni kot - znajdek Bobek tak samo, także dla mnie to one w miarę "duże" już są
Gibutkowa pisze:WITAMY W KĄCIKU ADOPCYJNYM WROCŁAWSKIEGO DOMOWEGO PRZEDSZKOLA
Wrocławski Kącik Adopcyjny "Domowe Przedszkole" został stworzony z myślą o naszych najmłodszych podopiecznych, którzy przebywają we wrocławskich Domach Tymczasowych. Zapraszamy do adopcji!
MŁODSZAKI
Cudne krówkowe dziewczynki:
ARACHIA - mała kocia wojowniczka i łobuziara,
a przy tym baardzo rozmruczana.
ARABELKA - najmniejsza, drobniutka, delikatna i wrażliwa.
(aktualnie najmniej zdrowa - jeszcze kicha i łzawią oczka ,
ale jest już bardzo dobrze, tym bardziej, że były obawy,
że z powodu kociego kataru straci wzrok)
ARWENKA - mała-duża kocia gracja, wyrośnie na klasyczną
kocią księżniczkę i piękność.
Kontakt: Edyt(k)a
Karo.
Czarny niespełna 3-miesięczny kocurek. Większy od swojego braciszka,
chętnie zwiedza wszystkie kąty. Uwielbia drapanie za uszkiem, nadstawia
też bródkę i szyję do pieszczot. Ma piękną zgrabną sylwetkę! Jest zwinny
i ciekawski, bardzo wesoły.
Kontakt: Otiskowa Mama
Piko
Niespełna 3-miesięczny kocurek. Bardzo malutki, drobniutki okruszek. Ma tweedowy
garniturek, spod którego wystaje śnieżnobiała elegancka koszula. Ma śliczne oczka,
są zielone z pięknym wieczorowym makijażem.
Jest moim pupilkiem: wszystko robimy razem: noszę go na rączkach po domu, a on się
wtula i obserwuje otoczenie lub kima. Nie protestuje, chętnie przebywa na rączkach,
choć jeszcze sam nie wskakuje na kolanka. Jest bardzo chudziutki, ale ma wilczy apetyt.
Ma delikatne usposobienie.
Kontakt: Otiskowa MamaSTARSZAKI
4-5 miesięczne koteczki Klio i Filusia. Klio ma zadatki na prztulasa. Jak się wybiega
to ładuje się na kolana i zasypia. Noc też spędza w łóżku a nad ranem pakuje
się pod kołdrę i przytula. Filusia jest spokojniejsza od
siostry. Nie jest typowym przytulasem ale jak się ją złapie i wymizia to
jej się włącza motorek. Kocha sprawdzać co człowiek ma na talerzu
- podczas posiłku zapewnia zawsze swoje towarzystwo.
Kontakt: Klusek
Uroczy i spokojny 8-miesięczny Miluś
Kontakt: Jessi74
W NOWYM DOMKU
Bartuś i Bąbelek i Balbinka już w nowym domku.
Cudny, niespełna 2-miesięczny Ruduś i urocza 4-miesięczna Lili już w nowym domku
Przeurocze Rudasiątka już w nowych domkach:)
Kazik-kotek 6 tygodniowy. Wielki rozbójnik, sama słodycz. Już w nowym domku![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Beanie, Blue, kasiek1510, KotSib, Wojtek i 46 gości