Dorota pisze:Ale sie dzieje![]()
Ptachu, nie lepiej do kuwety?
Mru
Mru,
do kuwety to tak trochę nudno, a kaktus już dawno temu umarł

Ptachu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Ale sie dzieje![]()
Mru
iwcia pisze:Dorota pisze:Ale sie dzieje![]()
Mru
Mru,
do kuwety to tak trochę nudno, a kaktus już dawno temu umarł![]()
Ptachu
Duża von Focha pisze:Ja ma RC Urinary na zbyciu, mogę podesłać jakby była potrzeba
Dorota pisze:iwcia pisze:Dorota pisze:Ale sie dzieje![]()
Mru
Mru,
do kuwety to tak trochę nudno, a kaktus już dawno temu umarł![]()
Ptachu
![]()
Kaktus umarl ze starosci.
To rzecz oczywista![]()
Mru
iwcia pisze:Bry,
Duża jest dziwna zupełnie nie może zrozumieć, że za każdym razem, gdy tylko ktoś idzie do łazienki to musze tam wejść![]()
Tam stoi miska z moja karmą![]()
Z pewnych względów Duża musi pilnie szukać domów dla tymczasowych kotów. Duża się martwi, ale na razie nie dopuszcza myśli o tym, że będzie musiała oddać też część z nas.
W piątek Duża ma bardzo ważną wizytę u swojego weta, czeka na wyniki od nich będzie bardzo dużo zależało, trzymajcie za nią kciuki, bo się bardzo boi, mówi, że już ją boli brzuch a do piątku to sama umrze, bez pomocy obcych.
To Lily z Wiciem jedni z wielu u nas, on są już gotowi do adopcji
Ptachu
Dorota pisze:iwcia pisze:Bry,
Duża jest dziwna zupełnie nie może zrozumieć, że za każdym razem, gdy tylko ktoś idzie do łazienki to musze tam wejść![]()
Tam stoi miska z moja karmą![]()
Z pewnych względów Duża musi pilnie szukać domów dla tymczasowych kotów. Duża się martwi, ale na razie nie dopuszcza myśli o tym, że będzie musiała oddać też część z nas.
W piątek Duża ma bardzo ważną wizytę u swojego weta, czeka na wyniki od nich będzie bardzo dużo zależało, trzymajcie za nią kciuki, bo się bardzo boi, mówi, że już ją boli brzuch a do piątku to sama umrze, bez pomocy obcych.
To Lily z Wiciem jedni z wielu u nas, on są już gotowi do adopcji
Ptachu
Kciuki za Duuuuza!
Ptachu,
a ja zmiescilbym sie kolo Lily i Wicia?![]()
Mru szukajacy miejsca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, zuza i 20 gości