Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martazd pisze:Kot ideał - mruczy na sam widok człowieka i lubi spać w łóżku.
Bardzo lubi się bawić, jest radosnym, towarzyskim kotem.
Dobrze dogaduje się z innymi kotami, myślę, że byłby szczęśliwy mając za towarzysza młodego, przyjacielskiego kota.
Ma 2 lata. Jest wykastrowany.
Przyjechał do mnie ze schroniska we Wrocławiu.
Był kotem domowym, wychodzącym. Przyniósł go właściciel, bo ze względu na swoją alergię (ponoć uczulony na słońce), syjamek nie może wychodzić na dwór, a w jego domu nie jest to możliwe.
Cinek nie jest uczulony na słońce. Ma alergię pokarmową. Wystarczy odpowiednia dieta, żeby utrzymać go w zdrowiu.
Agness78 pisze:Marta czy kotek ma altualne ogłoszenia? Kurcze trzeba mu domku szukać... za bardzo się do Ciebie przyzwyczai i zmiana domu będzie to dla niego kolejny dramat !
martazd pisze:Agness78 pisze:Marta czy kotek ma altualne ogłoszenia? Kurcze trzeba mu domku szukać... za bardzo się do Ciebie przyzwyczai i zmiana domu będzie to dla niego kolejny dramat !
Ma ogłoszenia w wielu miejscach. Był nawet wydrukowany w metro, ale nikt sensowny nie zgłosił się.
I większość wymięka przy informacji o alergii.
W tym tygodniu zamierzam zaktualizować ogłoszenia.
martazd pisze:http://adopcje.miau.pl/index.php?p=3679
Taka może być treść ogłoszenia.
Mój tel. 600 288 447.
Dzięki za pomoc.
Poogłaszałam go w wielu miejscach, ale allegro np. nie ma. W weekend przysiądę i zredaguję ogłoszenia na nowo. Zaprzestanę jednak wpisywania informacji o jego alergii. Nie ma właściwie żadnych objawów, testy na alergię niczego szczególnego nie wykazały, poza tym że parę rzeczy lekko uczula (kurczak, indyk), a najbardziej mleko.
Dwa tygodnie temu został zaszczepiony, zrobiona też została morfologia i biochemia. Ma lekko podwyższone parametry wątrobowe, ale wg weta spowodowane może to być tym, iż w schronie podawano mu steryd. Pozostałe wyniki wzorcowe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości