Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 12, 2009 13:44 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Od rana przymierzam sie 3 raz do napisania postu chociaż w swoim wątku
mam nadzieję ze tym razm nic nie zakłóci tego procesu

Po cholernie męczących wizytach w stolicy zrobiłam sobie od poniedziałku kilka dni oddechu i odpoczynku
niestety dzisiaj trzeba było już pojawić się w pracy :( ale ważne że z naładowanymi akumulatorami :D

W trakcie ostatniego weekendu jak już niektórzy dowiedzieli się z innych wątków :twisted: odwiedziłam Kicorka
i oświadczam oficjalnie że mimo że najbardziej podobają mi się duże i ofutrzone to KOCHAM DEVONKI :love:

Zdjęcia będą jak tylko będę miała na trochę czasu na znalezienie nowego miejsca na zawierzanie zdjęć
bo fotosikowi zgłupło się jak wszyscy wiedzą, a z imageshack nie mogę sie dogadać przy wrzucaniu wiecej niż jednego zdjęcia :roll:

Z nowych wieści - ponoszę porażkę na całej linii przy odchudzaniu Sarabki :(
Ten kot tyje chyba z powietrza (i słodzonej herbatki) :twisted:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw lis 12, 2009 13:48 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Nie dałyśmy rady do tej pory poznać się osobiście :(

Z fotosikiem się rozstałam, na imageshack jestem okazjonalnie - najwięcej mam na photobucket...na wątku opisywałam perypetie z oswajania - nie znam angielskiego :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 12, 2009 14:27 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

No, nareszcie jakiś wieści :D
Głaski dla nieodchudzalnej Sarabki i Różowego.
No, podono Devonki słodkie są :D

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw lis 12, 2009 15:09 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

No patrz- a Kicorek u nas na Pyrkocie była, a devonka nam żadnego nie przywiozła :evil:

Ja je bardzo lubię focić, są takie wyrzeźbione ... ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt lis 13, 2009 9:05 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Widzę że masz ten sam problem -ja odchudzam Bazyla - ciężko to idzie.
Mi z Bazylem idzie podobnie jak ze mną samą - zero efektów.
Pozdrawiam z moją kocią piąteczką.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt lis 13, 2009 10:38 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Powiadomienie do mnie przyszło. Cud! 8O

Bardzo się cieszę, że nas odwiedziłaś :D
I polecam się na przszłość 8)

Mały pasibrzuch wprawdzie narobił mi wstydu brakiem dobrych manier, ale chyba się zrehabilitował spaniem na kolanach? :P

A odchudzanie kotów to masakra, przerabiam od paru miesięcy :?

Avian pisze:No patrz- a Kicorek u nas na Pyrkocie była, a devonka nam żadnego nie przywiozła :evil:
Za to w okolicach wylądowały aż dwa! :mrgreen:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob lis 14, 2009 7:54 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 23, 2009 13:26 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Czemu tu tak cichooooooooooooooooooooooo?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lis 23, 2009 14:03 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Nie mam kompletnie czasu
W pracy ciężko pracuję, do domu zwlekam się wieczorem, weekendy spędzam na szkoleniach i odwiedzając znajomych forumowiczy ;-)

W domu wszystko bez zmian - Simbo rządzi, Sarabka tyje
Kiedyś będe miała więcej czasu to napiszę i wrzucę fotki

czarna.wdowa

Post » Pon lis 23, 2009 14:07 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Różowa siła górą

MaryLux

Post » Pt gru 04, 2009 9:17 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Kochani
Wiem że ostatnio nie dawałam na miau żadnych znaków życia i swój wątek zaniedbałam strasznie
ale tyle się u mnie dzieje że nie mam czasu na żadne przyjemności poza snem 8)

Kurs już na całe szczęście zakończony - bardzo dziękuję wszystkim dobrym duszyczkom które przyjmowały mnie u siebie i zapraszam na rewizytę :twisted:
Teraz 16 stycznia czeka mnie egzamin w Ministerstwie Finansów (na który przy zdawalności na poziomie 6% wybieram się tylko na rekonesans :wink: )

W pracy właśnie zakończyliśmy pewien etap związany z zamknięciem dużych kontraktów co dla moich kolegów oznacza upragniony odpoczynek a dla mnie niestety jeszcze miesiąc-dwa pracy nad spięciem papierów :(

U kociastych wszystko OK
Powoli oduczam Simbusia wstawania o 4-tej na śniadanko (a może raczej uczę go że może wrzeszczeć do woli ja i tak nie wstane a najwyżej wstanie TŻet :twisted: )
Zamówiłam w necie kolejny wielki wór suchego razem z drzwiczkami kocimi do drzwi łazienkowych
niestety musiałam poczekać na właściwy kolor drzwiczek więc dostawa jedzonka się opóźniała
Kotek Sarabek przeżył to strasznie - co prawda kupiłam jakieś zastepcze pełnokaloryczne i wydzielałam jej po troszeczku ale wyraźnie brak jedzenia zachwiał jej życiem :D

czarna.wdowa

Post » Pt gru 04, 2009 9:32 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Hej Kolorowi :D

Kto ma zdać, jak nie Ty? Ktoś musi być w tych 6% 8)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt gru 04, 2009 9:35 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Cześć Kolorowi! :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto gru 08, 2009 10:53 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Gdzie Różowa Siła?

MaryLux

Post » Wto gru 08, 2009 11:46 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

co do odchudzania kotów - mam na bieżąco ;)

Łapek i Inar od września jadą na RC LIGHT. Z tabelki wynika, że powinny jeść ok małą miseczkę dziennie. Więc dostają NA SPÓŁKĘ niepełną małą miseczkę rano i drugą niepełną wieczorem - i jest git ;) Resztę dnia mają tylko wodę do dyspozycji.

Schudły oba wyraźnie, a jak mnie kochają jak te miski im zanoszę!!!

Ofiarą tego jest nieszczęsna Migotka, która sama z siebie trzyma linię. Do tego ma zwyczaj jeść po 2-3 chrupki co 10 minut. Początkowo kilka dni praktycznie głodowała, bo po 10 minutach karmienia zabierałam jej miskę - ale nauczyła się już jeść na zawołanie, też dostaje 2 razy dziennie (tyle, że normalne żarcie). Czasem ją też dokarmiam oddzielnie w połowie dnia, o ile jestem w domu.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]