Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 06, 2009 22:25 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kociama pisze:
katarzyna1207 pisze:będzie przerwa w opowieściach ... dla odmiany teraz moje zamordowały telefon... na śmierć...reanimacja nic nie dała... :evil: :evil: :evil: ... a ja goooopia pozwoliłam im podczytywać wątek Mistrza Kropka ... to teraz mam za swoje .... :mrgreen:

Kasiu za każdym razem jak czytam wątek Kropka to konam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
na szczęście zwieracz pod kontrolą :oops:

Ja nie mogę Mistrza Kropka,dobrze ,że też zwieracza mam sprawnego :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie gru 06, 2009 22:29 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

kociczka39 pisze:
Kociama pisze:
katarzyna1207 pisze:będzie przerwa w opowieściach ... dla odmiany teraz moje zamordowały telefon... na śmierć...reanimacja nic nie dała... :evil: :evil: :evil: ... a ja goooopia pozwoliłam im podczytywać wątek Mistrza Kropka ... to teraz mam za swoje .... :mrgreen:

Kasiu za każdym razem jak czytam wątek Kropka to konam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
na szczęście zwieracz pod kontrolą :oops:

Ja nie mogę Mistrza Kropka,dobrze ,że też zwieracza mam sprawnego :ryk: :ryk: :ryk:

uczen przerosl mistrza :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Dobrze, ze juz noc i nigdzie sie juz nie wybieram, bo ze smiechu caly makijaz szlag trafil :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ja poprostu nie moge wchodzic na ten watek jak jestem pomalowana i mam gdzies wychodzic... :oops: :ryk: :mrgreen:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie gru 06, 2009 22:48 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

...no żesz Dziewczyny ... 8O ... zamiast się użalić nade mną i moim zamordowanym telefonem, to sobie śmichy hihy urządzają, podsikują i popłakują... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon gru 07, 2009 1:02 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

kolejny telefon zginal siercia tragiczna :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

"zamordowac" telefon... boskie okreslenie :D Ja moja poprzednia komorka 2x bym o maly wlos zamordowala. 1 raz, bo sie jej kapieli zachcialo :ryk: , a za drugim razem w sylwestra "zalala sie" niemal w trupa :D Potrzebna byla reanimacja i wymiana jakiejs czesci. Jeszcze zyje, ale ledwo zipie. :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Pon gru 07, 2009 18:38 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

katarzyna1207 pisze:...no żesz Dziewczyny ... 8O ... zamiast się użalić nade mną i moim zamordowanym telefonem, to sobie śmichy hihy urządzają, podsikują i popłakują... :mrgreen:

No biedne Kociaste
wstrętny telefon na nie napada
no to mu sruuuuu z grubej rurki i ni ma :mrgreen:

a może to było tak
Kociaste głodziłaś i chciały do Tozu wykręcić :twisted:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon gru 07, 2009 18:50 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kociama pisze:
katarzyna1207 pisze:...no żesz Dziewczyny ... 8O ... zamiast się użalić nade mną i moim zamordowanym telefonem, to sobie śmichy hihy urządzają, podsikują i popłakują... :mrgreen:

No biedne Kociaste

a może to było tak

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Pon gru 07, 2009 20:46 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kociara82 pisze:
Kociama pisze:

No biedne Kociaste

a może to było tak

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon gru 07, 2009 21:52 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kociama pisze:

No biedne Kociaste

a może to było tak

Tiiaaaa ...wykręciły ... :mrgreen: razem z gniazdkiem i jakimiś drucikami, co mi teraz ze ściany sterczą ... :evil: musiałam szafkę zatargać i zasłonić, żeby się do sąsiadów nie dokopały... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon gru 07, 2009 21:58 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

łomatko Kasiu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
chociaż wirtualnie mogę się śmiać
bo w realu to bym resztę obolałych dysków po schodach gonić musiała
przypiłuj ząbki Kociastym bo jeszcze dziurę w ścianie wygryzą

ucałuj całą Kochaną Gromadkę
Rudego małego Chcę :oops:

Kociama

Post » Pon gru 07, 2009 22:55 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

A bandziorka nie kcesz? :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon gru 07, 2009 22:58 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

ode mnie tez mizianko dla calej twojej paczki kociej na dobranoc :)

Kociara82

Post » Wto gru 08, 2009 16:55 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

ooo,dzisiaj Kasia zrobiła sobie przerwę w poprawianiu nam humorów :1luvu: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto gru 08, 2009 16:58 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kasia pewnie poprawia humor rodzicom po kolejnym wybryku Kropka zwanego Tornadem :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto gru 08, 2009 17:00 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

katarzyna1207 pisze:A bandziorka nie kcesz? :mrgreen:

tak serio to chciała bym wszystkie :roll: :oops:
ino chcieć a móc to ogromna różnica :(

Kociama

Post » Wto gru 08, 2009 18:09 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

kociczka39 pisze:ooo,dzisiaj Kasia zrobiła sobie przerwę w poprawianiu nam humorów :1luvu: :piwa:

Przerwa ...bo sama mam "doła" dzisiaj.... :( ... idę do maluchów poprawić sobie humor... albo urwać im łebki :evil: jak mi jeszcze raz na łóżko naleją... A u Kropkowatego złowroga cisza... :?
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]