Moderator: Moderatorzy
estre pisze:Poproszę 1 kalendarz w tubie
Jutro rano wpłacę kasę
collie78 pisze:Kiciorku, Mario_D i Ewkaa, w tej sprawie spróbujcie umówić się z Gu. nadmieniam, że jej przelew już doszedł i właśnie szykuję się do wysyłki w piątek. Równie dobrze i Wam mogę wysłać zbiorcze zamówienie, koszty przesyłki podzielicie na 3.
MariaD pisze:collie78 pisze:Kiciorku, Mario_D i Ewkaa, w tej sprawie spróbujcie umówić się z Gu. nadmieniam, że jej przelew już doszedł i właśnie szykuję się do wysyłki w piątek. Równie dobrze i Wam mogę wysłać zbiorcze zamówienie, koszty przesyłki podzielicie na 3.
Ok, wysyłaj na mój adres. Ja założe za koszty wysyłki i potem z nich ściągnę.
Ile będzie kosztować przesyłka 3 kalendarzy?
Zaraz do nich napisze pw.
Kicorek pisze:Czterech. Bo ja poproszę dwa
Edit: ode mnie poszedł już przelew za dwa kalendarze, wypełniony według instrukcji z pierwszego postu
ewkaa pisze:MariaD pisze:collie78 pisze:Kiciorku, Mario_D i Ewkaa, w tej sprawie spróbujcie umówić się z Gu. nadmieniam, że jej przelew już doszedł i właśnie szykuję się do wysyłki w piątek. Równie dobrze i Wam mogę wysłać zbiorcze zamówienie, koszty przesyłki podzielicie na 3.
Ok, wysyłaj na mój adres. Ja założe za koszty wysyłki i potem z nich ściągnę.
Ile będzie kosztować przesyłka 3 kalendarzy?
Zaraz do nich napisze pw.Kicorek pisze:Czterech. Bo ja poproszę dwa
Edit: ode mnie poszedł już przelew za dwa kalendarze, wypełniony według instrukcji z pierwszego postu
Ode mnie przelew za kalendarz też już poszedł
MariaD pisze:ewkaa pisze:Kicorek pisze:Czterech. Bo ja poproszę dwa
Ode mnie przelew za kalendarz też już poszedł
Wszystko cacy, ale kalendarze przyjdą na mój adres...
genowefa pisze:collie78 pisze:genowefa pisze:Ja bym chciała dwa. Mam tylko pytanie, czy do tej tuby mieszczą się dwa kalendarze?
Wejdzie ile tylko zechcesz.
To ja poproszę dwie sztuki w tubie. Zaraz wpłacę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości