KONIECZNA POMOC DLA KOCIEJ ARKI NOEGO RADOMSKO- koniec!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie gru 06, 2009 22:23 Re: KONIECZNA POMOC DLA KOCIEJ ARKI NOEGO RADOMSKO- koniec!

Ja po prostu nie wiem co mam napisać. Początkowo po założeniu wątków myślałam ,że to nie ma sensu ,że nie dam rady odpowiadać ,że nic się nie dzieje i w ogóle będzie klapa. Nawet zazdrościłam innym założycielkom wątków ,że ich podopieczni mają więcej szczęścia. Jakże się myliłam. Nieważne jak dużo kociaków znajdzie szybko domy , ważne jest to ,że nie zostaliśmy sami i czujemy ,że wszystko będzie dobrze. :1luvu:
Ten piękny ANIOŁ Hanulko rozłożył mnie całkowicie. :1luvu: Będę Wam dziękować "do końca świata i jeden dzień dłużej"

Żeby tak na dogomanii była taka sama atmosfera i tacy sami LUDZIE. Nie można jednak wymagać za dużo.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Nie gru 06, 2009 22:34 Re: KONIECZNA POMOC DLA KOCIEJ ARKI NOEGO RADOMSKO- koniec!

dzieje się dzieje i będzie się dziać!!!! na pewno!!! będzie dobrze!!!! andzelka :aniolek: to, co robisz i jak, to wyznacza sens życia .. rób tak dalej.... a ja też zrobię, co się da..... i my też.. jeśli wolno się wypowiedzieć w imieniu..... i liczbie mnogiej :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon gru 07, 2009 10:57 Re: KONIECZNA POMOC DLA KOCIEJ ARKI NOEGO RADOMSKO-jutro koniec!

Megana pisze:Mam nadzieję, że zdążymy przed Gwiazdką... Kubeczki - koci i psi poproszę :)

Megana :1luvu: , dziękuję, wpłynęlo 60 zł. Już pakuję kubeczki :1luvu: :kotek: :kotek:
wysyłam na podany w pw adres :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon gru 07, 2009 20:25 Re: KONIECZNA POMOC DLA KOCIEJ ARKI NOEGO RADOMSKO- koniec!

Dziękuję Napdon :1luvu: , jest wplyw za talerz.... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tym mily akcentem kończymy :1luvu: , cała kwota już przelana na konto Towarzystwa KAN - 422, 65 zł. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wszystkim jeszcze raz serdecznie dziękuję :!: :!: :!:

Mam nadzieję, że dobrze wszystko policzyłam, bo ja typowy humanista i tylko kalkulator i to kilka razy... :wink:

Zapraszam na kolejne bazarki - nowe bazarki w moim podpisie (drobiazgi - do naprawy - usterka już zgloszona :!: )
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon gru 07, 2009 23:25 Re: KONIECZNA POMOC DLA KOCIEJ ARKI NOEGO RADOMSKO- koniec!

Bardzo , ale to bardzo dziękuję WAM za ogrom pracy jaką wkładacie aby ARKA mogła jeszcze istnieć a przede wszystkim za pieniądze , które ofiarowujecie z serca . :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

[poprzednia]