devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 06, 2009 20:12 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

yogusia pisze:Sherina, gdzie te zdjęcia kubraczkowe? :wink: przy okazji mam do Ciebie pytanie, jaki duży jest teraz szew po sterylce? Moja kotka była sterylizowana 8 lat temu to właściwie cały brzuch był rozchlastany, a teraz ponoć ładnie robią.

nie zrobiłam dziś fot..cały dzień zalatany i goście..futra teraz śpią
a szew malutki, max 2cm, chyba nawet nie całe :) P.Basia robi super..no i nie zapominajmy, że musiała nieźle się nagrzebać w Luni :roll:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pon gru 07, 2009 7:15 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

no to super, że taki mały, dla porównania sprzed 8 lat, Yoga ponad 20 szwów
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pon gru 07, 2009 14:38 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

sterylka dziewczynek w środę, mam panny rano zawieźć i po południu odebrać, leukocyty Pati nie sa bardzo podwyższone, jest ok
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon gru 07, 2009 14:45 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

O, to już za chwileczkę, już za momencik :ok:

Moja Kitka 13 lat temu była rozpruta przez cały brzuch, nie mówiąc o tym, że dostałam ją niewybudzoną i zimną :?
Teraz na szczęście jest inaczej :)
Ostatnio edytowano Pon gru 07, 2009 14:50 przez Kicorek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon gru 07, 2009 14:48 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

bardzo się cieszę Gosiu z tych leukocytów, poproszę wszystkich o trzymanie kciuków za sterylkę :ok:, a ząbki będą zrobione w czasie czy weterynarz uznała, że to zbyt ryzykowne?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pon gru 07, 2009 16:46 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) sterylka w środę

Super :ok: trzymam :ok:
Ząbków P. Basia nie robi podczas sterylki, mówi, ze nie powinno się robić i generalnie jest tam jakoś zabronione..
W czasie czyszczenia zębów uwalnia się masa bakterii a wiadomo jak to się ma do rany posterylkowej, jest ryzykowne..
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon gru 07, 2009 16:51 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) sterylka w środę

no właśnie Gosia mi mówiła, ale i tak prosiłam żeby zapytała, bo uważam, że druga narkoza bardziej ryzykowna, ale oczywiście zaakceptuję zdanie specjalisty i nie będę się upierać, ale jakby się dało to będę się cieszyć, moja kotka miała robione wraz ze sterylką i wiem, że wielu wetów tak robi

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pon gru 07, 2009 16:57 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) sterylka w środę

No właśnie podobno weci tak robią a nie powinni :|
czyszczenie przy sterylce jest b. ryzykowne niż druga narkoza..ja generalnie też myślę różnie ale w takich kwestiach zdaję się na fachowca, a nie na to co mi się wydaje :wink:

Yogusia, dobrze będzie :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon gru 07, 2009 16:58 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) sterylka w środę

i tu się z Tobą zgadzam, trzeba zaufać specjaliście

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pon gru 07, 2009 17:03 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) sterylka w środę

Sherina ale Ty nie myśl sobie ze tu zagadywać będziesz i tyle :D my chcemy zdjęcia Luśki!!!! nie wymigasz się;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon gru 07, 2009 17:37 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) sterylka w środę

Pati wieczorna (mówiłam yogusi że będzie mi tego brakowało...):
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
nie miałam jeszcze tak pro ludzkiego kota.... jest cudowna

i Haus ze swoim ulubionym;)
Obrazek
i zjeżona kita Haus:) (Bazyl chrumkał)przypomina szczotkę do czyszczenia niemowlęcych butelek ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon gru 07, 2009 17:52 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) sterylka w środę, foty:)

dziękuję, super fotki

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pon gru 07, 2009 18:03 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) sterylka w środę

gosikbaum pisze:Sherina ale Ty nie myśl sobie ze tu zagadywać będziesz i tyle :D my chcemy zdjęcia Luśki!!!! nie wymigasz się;)

a mam, mam coś tam :) zrzucę na kompa jak Zuzę położę bo teraz jest baaardzo absorbująca :roll:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon gru 07, 2009 18:18 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) sterylka w środę, foty:)

Yogusia będziesz miała mnóstwo radości z devonka .... one są po prostu przesłodkie , co prawda od czasu kiedy nasza jest z nami boli mnie szyja bo Dixi gł śpi na mojej głowie, czasami na twarzy :D a na dobranoc robi mi peeling czoła swoim językiem :D
Wirka
Obrazek
moje stforki -wytforki hi hi http://wylegarnia.com/artysci/1863,Afrus

Ewa Lutomska

Od: Pon wrz 21, 2009 9:54

Post » Pon gru 07, 2009 20:07 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) sterylka w środę, foty:)

Proszę fotki :wink:
Obrazek Obrazek
a tu nam się sznurek od kaftanika zsunął pod ogonek, czasem się zdarza, niby kaftanik malutki a i tak za duży :lol:
Obrazek Obrazek

a któż to? wiedzą ciotki? prawdziwa devoniara musi wiedzieć :wink:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sherina

[poprzednia][następna]