Bielskie BiedyII-Guliwerek w domu :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 06, 2009 11:25 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

Witamy :D i zazdrościmy słodkiego Jinxa i wesołej Majeczki.
:ok: za bezproblemowe dokocenie :mrgreen:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Nie gru 06, 2009 13:32 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

Ale fajnie!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie gru 06, 2009 14:20 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

Iloneska pisze:
Arsnova pisze: Kto to taki? Czy jest szansa, że będą na forum? chcielibyśmy nadal śledzić losy obojga....

Witam,
Szanse pewne są, bo domek bardzo czeka na kotki i próbuje jakoś wypełnić sobie czas do jutra podczytywując o podopiecznych ;) Domek jest w Krakowie i bardzo się martwi o to, by wszystko przebiegło bezboleśnie...

Domek chciałby także zdementować pogłoskę, że :cowsleep: :cowsleep: będzie witała :cowsleep: :D
Otóż oczekującą czułą koteczką jest biało-bura Myszeńka :

Obrazek

Mysia bardzo tęskni za towarzystwem innych kotków, bo od niedawna jest sama i nie bardzo wie, co ma z tą samotnością zrobić.

Och, domek cały zaaferowany idzie się dalej szykować :D Jutro Wielki dzień dla domku !

Ale świetnie :D
Myszeńko - już pewnie dzisiaj będziesz miała towarzystwo :) :ok:
Jinks i Majeczka to cudne kociaki. Sama radość w domu :D

Za bezproblemowe dokocenie :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie gru 06, 2009 14:58 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

Zapraszam na bazarek:

viewtopic.php?f=20&t=104527
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie gru 06, 2009 15:23 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

Ilonesko, jak tylko opadną pierwsze emocje, koniecznie załóż swoim - trzem już - kotkom wątek! Popularność - gwarantowana :ok:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Nie gru 06, 2009 18:18 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

Maja była już niemal wszędzie - w ciągu 5 godzin zwiedziła miejsca, do których Myszeńce nie udało się dotrzeć przez 7 lat. Teraz siedzi na fotelu i tyka łapką Pana Jinksa, który upatrzył sobie miejsce do odpoczynku przy ciepłym piecu kaflowym. Maja pomagała mi już tez przy obieraniu ziemniaków i próbowała wejść do kosza na śmieci, a w trakcie pisania tego posta zaczęły się z gonić obie Krówki. Co do Pana Jinksa, to mamy obawy, czy aby on prawdziwy. Są podejrzenia, że jest made in China, tylko taka wyższa półka ;)

Tylko rezydentkę Myszeńkę denerwują takie szybkie i wszędobylskie koteczki - nie rozumie, co jest grane i czasem syczy na Maję, gdy ta zbyt szybko do niej podbiega. Ach, ta dzisiejsza młodzież!

Iloneska

Od: Czw gru 03, 2009 21:51

Post » Nie gru 06, 2009 18:34 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

Ach ten Pan Jinks :1luvu: Prosimy o wątek osobny w zdjęcia zasobny :D

Arsnova

Post » Nie gru 06, 2009 18:37 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

I tak to super wieści są :) Myślę, że koty szybko zakumają kto jest kto i czego się z drugiej strony spodziewać.
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie gru 06, 2009 21:15 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

Ale super wieści :)

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Nie gru 06, 2009 21:22 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

Mikołaj okazał się wyjątkowo dobry dla krówek więc przesyłam mikołajkowe buziaki dla wszystkich pozostałych kociastych :s4: żeby również znalazły super domki, a rezydenci żyli zdowo i dostatnie! Bardzo się cieszę, że w końcu przeważają dobre wieści!!!

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

Post » Pon gru 07, 2009 13:41 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

No tak...krówki pojechały i cisza nastała...

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pon gru 07, 2009 20:54 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

anita5 pisze:Zapraszam na bazarek:

Bazarek zakończony dzięki niezastąpionej, cudownej Dagmarze-Oldze! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto gru 08, 2009 8:42 Re: Bielskie BiedyII-Jutro Wielki Dzień Krówek :):)

anita5 pisze:
anita5 pisze:Zapraszam na bazarek:

Bazarek zakończony dzięki niezastąpionej, cudownej Dagmarze-Oldze! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bardzo bardzo dziekuje :1luvu:

Mikołaj w tym roku naprawde sie postrał, bo nie żebym słodziła, ale Krówkom trafił się taki dom jaki życzę każdemu kotu. Wiem, że maluszki czują się jak u siebie, spią z nowymi Opiekunami, zwiedzają, jedzą, kuwetkują....po prostu super.

A własnie, moze ktoś sie z czymś takim spotkał. W miejscu pobierania krwi na łapce u Jinksa zrobiła się taka kulka, guzek jak spory groszek. Czy to jakiś krwiak? czy ktoś widzialać coś podobnego?

A u nas...
Bursztynek tak se, łapka znowu starsznie spuchła..a już było tak fajnie.
Dzaga ma codziennie kłujki z wit B i nivalinu, moze to usprawni tę łapke. Marzy się mi rehabilitacja dla niej, w Katowicach jest fajny zakład rehabilitacji, Panstwo postawili na łapki Lolka który tymczasowo mieszka u Togaa z dogomani, a weci rozkładali rece i mówili ze Lolo moze bedzie mogł sie sam przemieszać. O bieganiu na 4 łapkach nawet nie wspomnali, a Lolo śmiga jak wariacik. Ale fizycznie i czasowo nie dam rady dojeżdzać do katowic. buu.

Mały Guliwerek mnie bardzo, bardzo martwi. Ciagle na antybiotykach a w nosku huczy, świszczy, rzęzi, gulogce....mały kicha, pociera łapkami nosek. Ksztusi sie , dławi, kicha..coś okropnego...aż sie dziewie że je.....
nie wiem co dzis powie na to wetka
nie ma zadnej ropy, tylko surowiczy wypływ z noska i oczu.
Chory też jest Bambi, ropa w oczach się ciagle zbiera mimo kropienia. Bystrzak lepiej, ale jemu też coś swiszczy w nosku....
Zajączki tak sobie.....
zdrówko gdzie jesteś?
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto gru 08, 2009 9:01 Re: Bielskie BiedyII-Krówki w jednym stały domku:)

o rety :(
Dobrze, że chociaż krówki mają sie dobrze... mamy nadzieje na fotki z nowego domku :)

Arsnova

Post » Wto gru 08, 2009 9:32 Re: Bielskie BiedyII-Krówki w jednym stały domku:)

nie wiem czy Majeczka bedzie miała czas pozować do zdjęć :mrgreen:
ona ma tyle spraw na głowie, tyle rzeczy do zrobienia że nie wiem czy czasu jej starczy :mrgreen:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

[poprzednia][następna]