ulubione miejsce Haneczki do chowania zabawek i jedzenia to wykladzina w kuchni
Wlaśnie myślała jak to zrobić żebym nie zauważyła ale ja przyłapałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
millkaj pisze:Melduje sie na watku
Sliczne kocinki
Ciesze sie, ze wiecej jest nas czarno-bialych
Ja tez, jak widzialas u mnie mam zestaw B&W
Dokocilam sie w marcu i o dziwo przebieglo to jak sielanka
A co do drapakahmm...
Ja mam duzy modulowy Catrix (zdjecia i filmiki w moim watku)
Mialam wczesniej taki zwykly z budka i takie tam - jakich wiele, dwupoziomowy...
Ale niestety dla dwoch koteczkow nie wystraczal i kotki nie korzystaly np z budki w ogole prawie
Poza tym nie ma mozliwosci wymiany walkow sizalowych, a to byl juz problem
No i po pewnym czasie zacza cie kiwac
Za to na tym Catrixie maja rewelacyjna zabawe (bron boze nie reklamuje tu firmy)
bozena640 pisze:Moje koty wolą gonitwy i chowanie się za kanapą niż drapak. Sisi ostatnio opanował szafki kuchenne i tam urzęduje. Drapak jest używany od święta.
bozena640 pisze:Znalazłam stary wątek.Może rady w nim zawarte pomogą Ci w zrobieniu drapaka.
viewtopic.php?f=1&t=50801&hilit=jak+samemu+zrobi%C4%87+drapak
agakow82 pisze:ty juz masz z tych fajniejszychmy mamy taki zwykly
Haneczka rzadko uzywa drapaka ale Oktus go uwielbia dlatego nasz to juz jest strasznie postrzepionyco widac na zdjeciu
dlatego chcialabym im zafundowac nowy i marzy mi sie taki duzy ale ceny mnie przerastaja![]()
moze kiedys mi sie uda uzbierac .......................
mar9 pisze:agakow82 pisze:ty juz masz z tych fajniejszychmy mamy taki zwykly
Haneczka rzadko uzywa drapaka ale Oktus go uwielbia dlatego nasz to juz jest strasznie postrzepionyco widac na zdjeciu
dlatego chcialabym im zafundowac nowy i marzy mi sie taki duzy ale ceny mnie przerastaja![]()
moze kiedys mi sie uda uzbierac .......................
Aguś, a może zrobisz kilka bazarków, uzbierasz trochę kaski, może wystarczy na drapaczek dla słodkiego dueciku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 55 gości