Szylkretka w DS ! biala i szara PILNIE POTRZEBNY DOMEK

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 05, 2009 17:34 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

Przecież nic nie szkodzi - każdemu się zdarza :)
Napisz w mailu, że pomylilaś kotki - to żaden wstyd :)
Wedlug moich najświeższych informacji koteczka nadal czeka na domek - jest zdrowa i kochana, więc jeśli jesteś zdecydowana - wszystkimi czterema odnóżami ją polecam i reklamuję :)
Gaota pisala, że będzie transport - a jeśli Jej się nie uda to ja coś obmyślę :twisted:
Co do adopcji dwóch kotków - nie miej sobie za zle - w tym DT jest jeszcze okolo 10 innych kotów..;) wszystkich naraz nie da się wyadoptować. Nic mi nie wiadomo, żeby pomiędzy szylkreteczką a bialą koteczką byla wielka zażylość - mają po prostu wspólny wątek :)

Marsylka

Od: Pt sie 19, 2005 14:39

Post » Sob gru 05, 2009 19:16 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

Ja w okolicach Świąt (weekend przed, weekend po) na pewno będę jechać :)
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Sob gru 05, 2009 19:18 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

:ok: :ok: :ok: :1luvu: - w takim razie czekamy na Circę - co zdecyduje :)
Ja, aż wstyd się przyznać, stracilam rachubę co w tym DT się znajduje - wiem, że na pewno oprócz Bialaski i Szylki są też inne dziewczyny i chlopaki - będę je dopisywać w tym wątku...;)

Marsylka

Post » Sob gru 05, 2009 20:11 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

Tylko że mi straaaasznie spodobała się Afrodyta...
Właśnie próbuję urobić mojego małżonka, który będzie w czwartek wracał z Łodzi.. żeby tak zboczył troszkę na zachód i zahaczył o Konin..
Ciężko będzie, bo on uważa, że przywożenie kota z drugiego końca Polski to wariactwo, skoro wokół tyle kociej biedy.. No właśnie nie aż tyle, bo ostatnimi czasy tak się zaangażowałam w wynajdywanie domków wszystkim futrom, które się do nas przyplączą, że w tej chwili nie widzę żadnego na horyzoncie :).
Na razie trochę otrzeźwiałam i spokojnie przeszukuję wątki trójmiejskie - po takiego kociambra po prostu sama bym pojechała, nie musiałabym nikogo fatygować..
Ale nadal mam nadzieję, że mój mąż się zgodzi wpaść do tego Konina..
Moje panny :)
ObrazekObrazek

circa_about

Od: Pon lis 16, 2009 11:25

Post » Sob gru 05, 2009 21:49 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

czy malutka jest zaszczepiona?
pisze pw.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie gru 06, 2009 11:39 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - PILNIE POTRZEBNY DOMEK

Up !

Marsylka

[poprzednia]